pamuk_anne Özellikle oruç tutan annelere bir hatırlatma olsun istedim iftar sahur arası en az 2 litre su içmeyi unutmayalım. Şahsen ben bu yüzden tuvaletten çıkamıyorum sizler de böyle misiniz 😊
pamuk_anne nursheenn oh maşallah artık sabahlar olmasın otururuz tuvalette 😄 inşallah böbreklerimizi yormuyoruzdur. Ne kadar azar azar içsek de süre kısıtlı olunca bi anda çok içmiş oluyoruz
nursheenn pamuk_anne yorulmuyordur inşallah ama ne yapalım bebişler susuz kalmasın amacımız🥰 bir anda da içme canım yarım saat 45 dk aralıklarla içsek bile kafi ben belli başlı aralıklarla içmeye çalışıyorum ama yinede dediğin gibi wc den çıkamıyorum😀
pamuk_anne nursheenn valla her şey bebisler için, bi anda içmedim yani litrelik suyu aldım elime yudum yudum içiyorum ona rağmen sıkıntı oluyor. Aralıklı içmek yine daha iyidir inşallah böbrekler yorulmaz, yorulsa bile 1 ay sonra dinlenirler 😊😊
nursheenn pamuk_anne aynen canım inşallah hayırlısıyla atlatalım bugünleri Allah hepimize kolaylık versin🤲🏻
pamuk_anne Dilek58 valla ya, Allah kolaylık versin ama bu iftar sahur arası güya dinlenecektim eşimin suratından çok lavaboya bakınca sinirlerim bozuldu artık 😄😄 aman neyse konu nerelere geldi Allah hepimize kolaylık versin sağlıkla geçirelim bu dönemi 😄
Dilek58 pamuk_anne amin inşallah canım sağlıkla sıhhatle kucağmza almayı nasip etsin inşallah rabbim 🥰😂 bunlarda geçerrr