Tubi05 Regl zamanına 12 gün kala test sonucu 2,60 çıktı normalde 5 altı negatif fakat hafta olarak şüpheli gebelik diyor doktorum yarın tekrar test yapılacak böyle olan var mı hiç
Elbet-birgun-kavusacagiz Tubi05 adet gununuze 12 gunmu var yani dogru anladim demi eger oyleyse yumurtlama ne zamn oldu nezamn döllendi tutundu bu cocuk
lentil Tubi05 çok yanlış zamanda baktırmşsınz. Bekleyin adete 2 3 gün kala gidin en erken. Ayrıca benden tavsiye çok erken öğrenmek demek keseyi bebeği ve kalp atışını duyana kadar çok fazla stres demek. Acele etmeyn rahat olun
Kubra411 Konudan bağımsız ama bende sormuş olayım adetim 5 gün gecikince beta baktırdım 80 çıktı sizce çok mu düşük dış gebelik VS olabilir mi?
Semiha_ Kubra411 benim arkadaşım 81 ile öğrenmişti hamile olduğunu şuan 2 hafta sonra doğum yapacak ☺️ 2 gün sonra tekrar kan verin 2 katı artması gerek takip edin sürekli yatın dinlenin inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏☺️
Tubi05 2 tane çocuğum var biri 15 yaşında Pko hastasıydım ama kilo vererek ve kist ameliyatı olarak kolaylıkla gebe kaldım spralim vardı 5 yıldır adet olmuyordum meğer menepoza giriyormuşum doktorum çok erken olduğu için bebek önerdi 36 yaş menepoz için çok erken dedi
Tubi05 Elbet-birgun-kavusacagiz gebelik öğrenmek amaçlı yapılmadı test hastalandım tomografi çekmek istediler bende istemedim gebelik şüphem var diye onlarda test yaptı o yüzden