Busra5757 Merhaba arkadaşlar gümüş gögüs kapağı çok öneren arkadaşlar oluyor çoğu arkadaş kesinlikle alınmalı demiş biraz araştırma yaptım en uygun fiyata https://ty.gl/41tlxdweb Trentyolda buldum sizce marka olarak iyimi almalımıyım kullanan arkadaşlar varmı bu markayı fikirkerinizi önerilerinizi yazabilirmisiniz
BA3480 Busra5757 bence gümüş olduğu sürece markasının bir önemi yok uygun olan alınabilir, ben alırken çok fazla marka yoktu silverina almıştım şuan kullanıyorum 22 gündür emziriyorum acı yaşamadım çok şükür onun sayesinde
Siibeell MeliSeliMelih ben dogumdan spnra almıştım, yara olmuştu krem felan fayda etmedi yara olunca kullandım bir gecede iyileşmişti
Adaaa34 Mormenekse Bende silikon almıştım ama gümüş almadığım için pişman oldum.Silikonda etkili mi ona göre alcam ya da almıycam😞
Mormenekse Adaaa34 bence etkili dene olmassa alırsın gümüşlerde biraz pahalı oldugu için ben gerek olursa alırım dedim gerek olmadı
hazal1991 Busra5757 ben de trendyoldan aldım bu marka değil ama 110 TL’ye almıştım silverbell yanlış hatırlamıyorsam markası baya iyi çıktı kullanıyorum şu an bence markanın önemi yok gümüş olması yeterli bütçeye uygun olanı alması en iyisi
Ezgifatma2010 Bende e bebekten aldım iki çeşit vardı 925 999 diye 999 aldım 150 tlye daha kullanmak nasip olmadı inşallah dogum yapmadan bir gün önce takmayı düşünüyorum bakalım