umudunannesiii Yarın 18.haftamiz olacak ama hala oğlumu hissetmeye başlamadım :( O duyguyu yaşamak istiyorym artık😍
Hdveci umudunannesiii ilk gebeliğimde 20. Haftada bunda 17. De ilk gebelikse biraz geç hissedebilirsin canım
mucizem09_ umudunannesiii 18+5 bi atma var uzaninca ama emin olamiyorum ilk olunca nasil bi his oldugu bide uzaninda sertlik oluyor toplanma gibi sizdede oluyormu 🥰🥰
Hdveci umudunannesiii herkesinki farklı kiloda etkili olabiliyor bazen ilk zamanlar direk çok sert bi tekme falan olmuyor gaz varmış gibi kıpırtılar oluyor ☺️☺️
Pelin__1 umudunannesiii 19+5 te hissettim şu an 21+4 pıtır pıtır tekmelerini hissediyorum dışarıdan da görünüyor artık 😍
Kayabebekk Ilk 19 haftada hissetmistim kizimi simdi 30 haftaligiz masallah yerinde durmuyor prenses 😚
eslemmesilaa umudunannesiii ilk gebeliğim ama 18.haftada hissettim ilk smdi 21 haftalık olduk hergün hissediyorum çok şükür 🤲🤗
Esra_42gunindi umudunannesiii 16. Haftamda hissettim tabi ona da hissetmek denirse 😂 içim kıpır kıpır gibiydi sanki mutluymuşsun da içinde kelebekler uçuyor gibi. Bi de karnım seğriyordu 😍
Buseninannesi_21 umudunannesiii 16 da pıt pıt hissettim 19. Haftada daha hareketliydi su an 21+3′üm biraz daha kuvvetli hissediyorum. En kisa zaman da sizde hissedersiniz inşAllah ☺