Sseedd10 Kızlar iyi akşamlar tesettür hamile kiyafeti satan bildiginiz memnun kaldiginiz site varmi yada instagram trendyoldan siparis verdiginiz yazarsaniz sevinirim:)
Kayasbht Sseedd10 bende araştırıyorum baya genelde çok inçe kıyafetler iç gösteriyormuş öyle yorumlar var . Lohusa sepetinde sabahlıklı güzel ürünler var biraz pahalı tabi
Ugurhilal Sseedd10 yaa benim de çok ihtiyaçlarım var artık pijama takımlarım bile olmuyor önü kapanmıyor beli olmuyor 😄diyorum kızım nolacak bu halimiz 🥰 virüsten çıkıp alamıyorum da korkuma nişanlıyken bi uzun penye gecelik almıştık kayınvalidemle eşim de babamemin de var bundan diye alay etmişti valla şuan gözbebeğim 😂rahat lcw daki kıyafetlerin kumaşları güzel oluyor aslında
Sseedd10 Kayasbht hiç gündelik yok malesef bende bakiyorumda açık kıyafetler çok güzel elbiseler vs. Ama kapali pek yok
Busra_kr Pantolonları LCW’den aldım memnunum.beğendiğim tuniklerinde xl bedenini alıyorum hamilelik gibi güzel duruyor ☺️
Busra_kr Modaalabutik,pazarium,modanisa gibi sitelerden de tunik,gömlek,elbise alışverişi yaptım güvenilir siteler sizde bakıp alabilirsiniz
kucukyusa Tesettür kıyafetleri oversize olduğu için rahatlıkla kullanabilirsiniz @sindalgiyim çok güzel şeyler var
Sseedd10 Ugurhilal güzel güzelde tesetturleri cokta guzel gelmiyp internette takimlar goruyorum nasil guzeller ama kilo var bende disari cikmaya korkuyorum ama son care mecbur🤣