Havvanurkrsmn Kızlar 2 gün önce beta kan tahlili yaptırdım sonucum 99.8 pozitif çıktı henüz doktora gitmedim sizce kaç haflalık gebeyim bilginiz varmı
Durunbigeldim Havvanurkrsmn 1 2 haftalıktır canım. 2 gün önce ki değerse yükselmiştir. Adetin ne zaman
Havvanurkrsmn Havvanurkrsmn Durunbigeldim 6 ay önce erken doğumla kızımı kaybettim bi kere kimyasal gebelik geçirdim o yüzden çok endişeliyim
Mom027262 Havvanurkrsmn Şu an gebelik haftanız bu .Hayırlı olsun inşallah.İki gün ara ile baktırıp düzenli artışı görün mutlaka
Havvanurkrsmn Mom027262 rizede yaşıyorum özel hastanede 10 gün sonra ya randövu bulabildim tekrar kan tahlili yaptırırm
Durunbigeldim Havvanurkrsmn geçmiş olsun😔inşalllah sizinledir bebiş🥰siz kan verin takibiniz yapılsın değer yükseliyormu diye
Mom027262 Havvanurkrsmn Kan tahlilini bu dönemde 2 günde bir yaptırmak anlamlı oluyor.Düzenli artış ancak bu şekilde görebilirsiniz.Dr a gitsenizde o da 2 gün bir isteyecek.Tahlil için randevuya gerek yok.Herhangi bir hastaneye gidip kan verebilirsiniz.