Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. Hep doğum hikayelerini okuyorum. Çünkü hoşuma gidiyor bir annenin yavrusuna kavuşması 🥰 bugün fark ettim ki ben hikayemi yazmamışım. Baya baya geç fark ettim oğlum şuan 3 yaşında 😂 neyse yine de yazmak istedim. 2018 nisan sonunda kontrolüm vardı 40. Haftamdı ama nst de ne bir sancı ne bir açılma hiç bir şey yoktu. Çok uğraşmıştım yürüyüşler merdiven inip çıkmalar vs. Ama 1 cm bile açılma olmadı. Doktor 1 2 hafta daha bekleyelim dedi gelmezse 8 mayısta gelirsin yatış veririz suni sancı veririz dedi tamam dedim çıktım haataneden. 8 mayıs sabahı 4 buçukta uyandım heyecan vardı çünkü gözüme uyku girmiyordu. Neyse yatakda dön dur saat 7buçuk olmuştu. Kalktım kahvaltı hazırladım. Doktor gece 12den sonra hiç bir şey yeme dediği için ben yemedim. Kayınvalidemgili uyandırdık sonra onlar kahvaltı yaparken bende çantamda eksik var mı diye bakıyordum. Saat 8buçukda hastanede olmam lazımdı. 8de yola çıktık giderken annemi aldık. Hastaneye geldiğimde yatış işlemini verdiler ve nstye bağladılar. Bu sırada doktoru bekliyoruz. Neyse doktor geldi ve beni görünce sen neden bugün geldin ben seni bugün çağırmadım dedi ben şook. Nasıl yani hocam kağıda yazıp verdiniz koskoca 8 mayıs diye dedim ofladı pufladı benim moral sıfır. Neyse doktor beni çatala aldı baktı hiç açılma yok nst baktı sancı yok. Suni sancı verirsek 2 gün 3 gün beklemek zorunda kalırsın dedi eşini çağır konuşalım dedi. Ve eşime durumdan bahsetti eşim de sezeryan ı kabul etti yani imza attı. Beni içeride sezeryana hazırlarlarken dışarıdan çok ses geliyordu. Meğer o sesler kayınvalidem ve eşimden geliyormuş. Kayınvalidem tutturmuş sezeryan olmasın normal doğursun diye 🙄 neyse 11de ameliyathaneye alındım. Anestezi uzmanı geldi ve kucağıma yastık verdiler sarılmamı ve hafif eğilmemi istedi. O sırada belimde bir sıcaklık hissettim. Anesteziyi uygulamış 🙂 neyse sedyeye uzandım doktorum geldi. Hazırmısın vs. Falan konuşmalar geçti. Bir yandan da yukarıdaki lambadan yansımayı izliyorum. Benim hislerim çok kuvvetli yani bir yerim uyuşsa bile biraz acı duyabiliyorum. Neyse doktor ilk kesiği attıııı ve ben hissediyorum diye bağırdım. O anda aniden tansiyonum düştü ve doktor hemşireye uyutun dedi. Sonrasını hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda dikiş atıyordu doktor. Etrafa bakındım ama bebeği göremedim. Doktor odaya götürdüler dedi ve ben tekrar uyudum. Gözümü açtığımda odadaydım. Eşim bebeği kucağına alıp bak canım bebeğimiz diye yanıma yaklaşında anestezi etkisiyle git be kimin bu bebek benim değil ayaklarım nerde benim ne yaptınız demişim 😂 biraz zaman sonra kendime gelebildim. Doktor odaya geldi kontrol için. Ve dedi ki ben sana bugün niye geldin dedim ama iyi ki gelmişsin Songül bebeğin boğazında kakasıyla geldi gelmeseydin ya da suni verseydik bebeğin ölü doğacaktı dedi. Verilmiş sadakan varmış dedi. İşte benim hikayem de böyle. Şuan oğlum 3 yaşında ve 15 haftalık hamileyim tekrardan. İnşallah diğer hikayemi bu kadar geç yazmam. 🙈 Lütfen kusuruma bakmayın 🥰 hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum. Kendinize iyi bakın ❤️🌹🥰