DusunceBulutu arkadaşlar bugün 10+0 olduk. yaklaşık 1 saattir karnım ve midem ağrıyor.mideme sıcak havlu koydum azaldı gibi ama endişeliyim. öğlen yumurta yedim şimdi dokunmuş olamaz herhalde. bilmiyorum bu ağrı neden başına gelen var mı
Mizgin123 DusunceBulutu kanama olmadıgı sürece normal bende çok çektim o haftalarda karın agrısı şimdi 24 haftalık hamileyim dinlenince karın agrısı geçiyorsa sorun değil çok ayakta kalmayın agrılar normal bebek yer yapıyor kendine
DilekDogan78 DusunceBulutu canım tam net hatırlamıyorum ama senin kadardım sanırım bir gün fena karnım ağrıdı tam duruyo gibi oluyodu tekrar başlıyordu doktoruma yazmıştım tek başına ağrı birşey ifade etmez ama daha uzun sürerse acile gel demişti sonra geçmişti ne ağrısydi hâlâ bilmiyorum gaZ sancısı diye de düşünmüştüm
DusunceBulutu DilekDogan78 dün hiç geçmedi gece ballı ılık su içtim iyi geldi. sanırım kabız oldum ne fayda eder ki
Mizgin123 DusunceBulutu bende çok çektim kabizliktan işte şişkinlik ve kabizlıkta karın agrısı yapar gazdan dolayıda olur bol bol kayısılı meyve suyu iç kabızlığa iyi gelir
DilekDogan78 DusunceBulutu bende kabız oluyordum sonra doktorum OMEGA 3verdi onu kullanmaya başladığımdan beri hergun düzenli cikiyorum tuvalete adı ocean mumy