MerCih Merhaba doktor son adet tarihime göre bebeğimin iki hafta geride kaldığını söyledi sebebi geç döllenme yada geç gelişmesinden olabilir dedi bunu yaşayan varmı bir sıkıntı oldumu sonradan
Haticehasan7 MerCih aynı şeyi bende yaşıyorum 14 haftalık olmam gerekirken şuan 11 haftalığım sadece geç döllenme dedi ama kafama çok takıyorum 🥺
Serappp14 MerCih benımde gec dollenme 6+2 bebek zor göründü 1 haftaya yakın geri atmış haftaya net belli olucak ölçümde
esraizmirli MerCih benimde öyleydi canım 2 hafta geç döllenmeydi şuan 38+5 oldum 3 hafta önde gidiyor gelişimi 😩 yani korkma gayet normal şeyler fark kapanabilir genelde kapanıyormuş kapanmasada sıkıntı değil yeterki bebeğin sağlıklı olsun 🥰🌺
MerCih Hepiniz saolun birazda olsa içim rahatladı doktor ilaç olarak folactive verdi sadece siz ne kulllanıyorsunuz Haticehasan7
Bugcuu @MerCih bana da geç döllenme demişti. 4 Ağustos son adet tarihimdi bebeğin gelişimine göre 10 Ağustos olarak belirlendi. 35. Haftamızdayız çok şükür 🥰
Doce MerCih benim de 6 gün geriden geliyordu bugün kü kontrolde açık kapanmış bebek büyümüş zamanla fark kapanır
Kubra5734 MerCih 1o gun gec yumurtlama olmus benim cnm 34 haftalik hamileyim dojtorum sat degil yumurtlama gununden hesapliyor dogumu