Sulee_ Melikezel ılk haftalarda kullandım çok etkili bir ilaç gece aliyordum tüm gün rahattım hic mide bulantım olmuyordu
havvakaratas_09 Melikezel bağımlısı oldum resmen 19 cu haftamda giricem düzenli olarak kullanıyorum sabah bir gece iki iç
Sdtryyn Sabahları 1 gece yatarken 2 aldım serumlarla ayakta duruyordum prilamı böyle kullanınca kendime geldim
Melisss07 Melikezel ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum hiç bir etkisi yok sabah onzyd akşam 2 tane prilam içiyorum prilamin etkisini görmüyorum 21+2 yım hala devam 🤢
Ebrliii Melikezel ben Allah’a şükürler olsun 2 tane içiyorum günde 7-8 kez istifra ediyordum artık kan geliyordu ve sesim kısılıyordu bir baktım kedilerimden de tiksinmeye başlayacağım kullanmaya başladım çok çok rahatladım
Balonnnnn Melikezel gece yatmadan 2 tane içiyordum ben artık 1 tane içiyorum yetiyor. Ama içmezsem fena oluyorum
prensesannesiiiii Balonnnnn aynen gündüz içince öyle fayda etmiyor ama gece alınca çok faydası çok iyi bi ilaç
Gammzze Melikezel evet bnde gece yatmadan önce 2 tane alıyorum çok faydası var mide bulantısı olmuyo hiç çok şükür 🤲
Selinbati Melikezel ben çok etkili gerçekte 3-4 günde kesti normale döndüm çok kötüydum doğru düzgün bisey yiyemiyordum herseyden migdem bulaniyordu ilaçtan sonra normale döndüm hala ara ara var ama önceki gibi değil tabiki
eaktr Melikezel ben kullanıyorum, 21. Haftamdayım. 2-3 gün önce bırakmıştım berbat şekilde yine bulantım oldu🤦🏼♀️ İyi ki var prilam 🙃❤️