Mel-in7dain Ben de öğretmenim burada bekleyeyim, normalde idari izin 24. Haftada başlıyordu bu durumda nasıl olacak umarım bilenler bizi aydınlatır
PurpleTail Mel-in7dain @Abide91 Uzaktan eğitime geçtiyseniz yani 8 ya da 12. Sınıf ve okul öncesi grupta değilseniz idari izinli sayılmıyorsunuz yani ek dersiniz kesilmeden uzaktantan da olsa eğitime devam ediyorsunuz.Eğer yüzyüze eğitime devam edecek gruptaysanız o zaman hamilelik idari iznini kullanabilirsiniz
Pelin__1 Mel-in7dain Hocam ben şu an 21+4. haftadayım.bu izin tüm gebeler için sadece ramazanın ilk iki haftası için geçerli. Kısıtlama kapsamında verildi yani. Arada 1 haftam kalıyor onu da çalışıp 24de idari izne ayrılıcam
Mymom_61 PurpleTail alakası yok canım ben de uzaktan eğitim yapıyordum ama mecburi müdürüm ayırdı 24 ten beri de izinliyim. Benim idarem mecburi kıldı kimisi o şekilde uygulamıyor çünkü okullar her an açılıp kapanabilir diye direk izne çıkartıyor çoğu
Mel-in7dain Pelin__1 ben şuan rapor alıyorum okula gitmiyorum o yüzden bu izin olursa çok iyi gelecek bana.
PurpleTail Mymom_61 anlıyorum ama ben 24.haftadaki idari izinden bahsetmedim, bu akşamki kararlar arasında 4.Maddede hamile kadınlar ile ilgili ibare var ondan bahsediyorum hocam☺️
Pelin__1 Mel-in7dain Ben de raporluyum ama 19unda bitecek. Eğer izinli olursak sadece 5 günüm kalıyor inşallah bizi de kapsar
Mel-in7dain Pelin__1 benim de tam 19 unda bitiyor hocam. Tekrar rapor almayla uğraşmayız inşallah. Ben okul öncesi öğretmeniyim siz?