melisa_ozgur_46 Kndmr bende vatan Hastanesi’ne hilal kirecciye gidiyorum ve onun eşi ahmet di sanırım hayat hastanesinde kuzenim dr ona gidiyor ve çok memnun çok iyi bi doktor vatan Hastanesinin ücret 100 tl
Kndmr Bkt0193 doktorunuz kim doğumla ilgili bi bilgi verdimi ücretliyle alakalı ? Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evladınızı 🥰😌
Bkt0193 Kndmr ben Semih yancara gidiyorum şans eseri araştırmalarım sonucu denk geldi çok memnunum gerek yönlendirmesinden gerek bilgilendirmesinden
Nur3446 Megaparkta Erdal Avni bey var .. ama ben antepe gidiyorum çokta memnunum sagolsun Dr um yarim saat bebeğime bakıyor ultrason cihazı 4boyutlu ve çok pozitif bi insan ücreti 120 tl yaşam hastanesi
melisa_ozgur_46 Bkt0193 bende yeni ewlendigimde bazi sorunlar yaşadım ve Semih beye gittim ve bana hic istemedigim konusu dahi olmayan doğum kontrol ilaci vermişti ondan sonra bidaha hiç gitmedim
Bkt0193 melisa_ozgur_46 Herkes tabiki memnun kalacak diye bir durum oluşmuyor maalesef şans işi mi bilemedim ama Hakkınızda hayırlısı