GozdeDeniz Bergis bel ağrısı değil de canım sol yan tarafımda bir ağrı var 1 ay oldu hala çekiyorum ağrısını özellikle gece ayak bileklerime kadar vuruyor ağrısı ne yaptıysam geçmedi 😴😴
Derya Bergis bel ağrım şu son 1 haftadır başladı çünkü artık gönüşüm de kendini belli ediyor ve bu aralar biraz fazla yoruyorum kendimi, onun haricinde en başından beri olan bir şey değildi
yasemin333 Bergis cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum ama herkesin yakındığı bel ağrısı ve mide yanması şikayetlerim hiç olmadı çok şükür 🤲🏻Kürek kemiği batması ve göğüs altı kaburgalarımda batma yanma çok rahatsız etti beni😌
minikprensimmm123 Bergis Bende 14+3 deyim baştan beri bel ağrısı çekerim bazen gider bazen gelir ikili tarama da doktor erkeğe benziyor dedi ama bilmiyorum tam belli olmadı daha Bi kaç kişiden de gördüm burada erkek ağrısı bele kız ağrısı kasığa vuruyor diye ne kadar doğru bilmiyorum
ulviyedemirbas2 GozdeDeniz aynen ben kaç aydır ne haldeyim sağa sola dönemiyorum bile bacak ağrısından yatamıyorum belden soldan tutup takı topuklara kadar eşim masaj yapıyor ama fayda yok magnezyum da içiyorum faydasını görmedim ben 🤦🏻♀️🤷♀️
ha_zesfa yasemin333 kaç haftaliksiniz acaba aynı sıkıntılar bnde de var neFes alırken bile gogsumun alt kismi agriyor
Edoliiiii Erkek bebek bekliyorum 19. Haftadayım 12. Haftadan beri bel ağrım oluyor bazen çok şiddetli oluyor tavsiyem sürekli hareket de etme sürekli hareketsiz de kalma sol tarafına yat ve beline at kestanesi balsamı sürebilirsin ısıtıyor ve rahatlatıyor
metehaninannesiii Bergis bel agrisi arada oluyor da sol kalcam da arada ağrı oluyor bıçak saplanır gibi bisi saplaniyor
GozdeDeniz metehaninannesiii ayy o kalça ağrısı mahvetti beni 1 aydır çekiyorum geceleri şiddetli oluyor uyku uyuyamıyorum bile 😴
Derya Bergis çok çok fazla otururken alttan itilen bir baskı da vardı aynı zamanda o his gitti ama kasık ağrısı devam ediyor büyümedir gerilmedir derken de devam edicek gibi görünüyor