Kdrfts 12 haziran sabahi sunni sanci verilmek uzere hastaneye yatisim yapildi sabah 8 gibi fitille sanci verilmeye baslanildi ilk yarim saatte aciklik 1 cmdi sonraki 5 saatte sadece 3 cm olabilmisti. Sanci verildikdikce minik aslan yukari kaciyordu sanki 😊 bi ara biseylerin ters gittigini fark ettim 2 doktor 4 hemsire ebeler hepsi basima toplanmis konusuyor doktor nasil soylemezsiniz falan gibi seyler soyleyip hemsirelere kiziyordu. Ben cok halsizdim yogun bir uyku haline burunmustum. Doktorum bebegimin normal doguma hazir olmadigini daha fazla beklersek bebegide benide kaybedeceklerini acil sezeryana alinmam gerektigini soyledi. Kabul ettim. 10 dk icinde hazirladilar ve ameliyathanedeydim. Korktum cok tedirgin oldum (bu arada hemsireyim) ameliyathaneyi ilk defa gormusum gibi. Spinal anestezi yapildi ve islem baslatildi sadece aglayip dua ediyordum bebegime saglikla kavusabilmek icin ve diger tum hamilelere de dua ettim. 5 dk icerisinde bebegim cikartildi yan masada silinip temizlenirken gordum kart sesli oglum bas bas bagiriyordu 😍 ta ki gogsume yatana kadar yattigi anda sustu o kadar guzeldi ki kiprikleri tek tek dizilmis muhtesem bisey sadece sukredip agladim optum optum saglikla kavustum kadir aslanima. Hic bekledigim bir dogum sekli degildi ama kolaydi sagliginiz ve imkaniniz el veriyorsa normal dogurun yok degilse sezeryandan korkmayin 2.gunu normal hayatima döndum sutumde geldi bebegim de saglikli rabbim tum hamilelere saglikli guzel dogumlar nasip etsin 😘
SerapTadelenTtnc Kdrfts hayırlı olsun size de çok geçmiş olsun sağlıkla kavuşmuşsunuz ya önemli olan o gerisi unutuluyor ☺️ Darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah