Serpilbb Kızlar ben Boluda oturuyorum Sakaryalıyım. Dün Sakaryaya geldim annemlerin yanına haftaya hem doktor kontrolüm var hemde detaylı usg randevum var. Yasak geldi bu gün doktor randevusunda zorunluluk sayılıyor mu başına gelen varmı ?
Mervuras26 Serpilbb canım sokağa çıkma yasaklarının olduğu saatlerde şehirler arası ulaşım yasla dşyor eşim bi araştırın . Normalde yasak değilmiş
zumra8146 Bende aynı durumdayım Yalova da oturuyorum İstanbul da Cuma’ya detaylı ultrason randevum var nasıl yapacağımı bilmiyorum 🤨
Pelin__1 zumra8146 Doktorum bana randevum olduğuna dair bir belge hazırlayıp watsaptan göndermişti onınla seyahat ettim sıkıntı olmadı
Kubra76 Benim de doğum yaklaşıyo. Her an gelebilir bebek. Memurum doğudaym. Annem cumartesi gelecekti uçaklar iptal oldu mu anlayamadm. Gelmezse ben ne yapıcam bilmiyorm. Eşim de test verdi. O da pozitif çıkarsa çıkmaza düşerim. 😪😪
Serpilbb Kubra76 bıktım artık şu koronadan ne düğünümü ne hamileliğimi anlayabildim doğuma kadar bakalım ne olucak 😢 izin çıkarabiliyorlarmış onu bi araştır bakalım
Serpilbb Kubra76 bu gün iç işleri bakanlığının genelgesine baktım sokağa çıkma yasağı olan saatlerde yasakmış geri kalan saatlerde serbest. Toplu taşıma ile her saat serbestmiş
zumra8146 Valiliğe gidip sordum arkadaşlar. Sokağa çıkma yasağının olmadığı saatlerde şehirler arası yasak değilmiş