ikizlerimveben Selam kızlar doğumuma 4-5 hafta kaldı ve takibinde olduğum doktor istanbul florance nightingale özel hastanede. İkiz gebelik olduğu için sezaryen doğum olacak ve hastaneye ücreti sorduğumuzda 16800 tl ücret verdiler. İçerisinde sadece yeni doğan bakım ünitesi yokmuş. Bebeklerin tüm bakım ücreti ilk kontroller falan içindeymiş. Ücret bana çok uçuk geldi açıkçası ama diğer hastanelerin fiyatlarını bilmiyorum . Bizde allianz sigorta var ama sadece 5500 tlsini karşılayacak. Sizler hangi hastanede ne kadara doğum yaptınız veya yapacaksınız ? Bu fiyat normal mi sizce?
Senayyalcin ikizlerimveben Bana aşırı aşırı fazla geldi umarım başka uygun fiyatlı güzel bir yer bulursunuz
Kubra5734 ikizlerimveben cok cok fazla yeni dogan yogun bakim olmayan hastane benim hic bir isime yaramaz son anda ne olacagi belli olmaz cnki. Benim gittigim ozeldede yeni dogan yogun bakim yok devlet hastanesinde var diye sirf bu yuzden devlette dogum yapicam cnki ben sezeryanli olufcam o aciyla olurda aksi bir durumda baska hastane sevki vs bizi cok yipratir
Beyzan ikizlerimveben ben forumda görmüştüm ikiz doğumlards hastane ekstra ücret alıyor sizin ikiz doğum olduğu için diğer hastaneler de fazla ücret verecektir ama yeni doğan bakım ünitesi kullanılacak muhtemelen ikiz bebeklerde genelde tedbir amaçlı kullanılıyor doğum parası ile birlikte size çok fazla bir paraya mal olacak elbette bütçeniz uygunsa arayışa girmeye gerek yok ama insan düşünüyor elbette. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🌸
yasemin333 ikizlerimveben yenidoğan yoğun bakım kuvöz özellerde olsa bile ücretsiz oluyor normalde.Parasıyla olsa bile böyle bir ücretin içinde ücrete dahil olmalı diye düşünüyorum.Fiyat normal gelmedi bana açıkçası.
Kubra5734 ikizlerimveben bence hic gerek yok bukdr mevlaya bide oradan yararlanamiyorsn cnm baska hastanr baak
dygn Istinye uni medicalpark ta arkdsim dogum yapacak. 10bin demisler fiyat. Tek yumurta ikizi sezeryan
Tugcekkkkk ikizlerimveben canım yenidoğan yeni bakım bütün özel hastanelerde ücretsiz zaten. Devlet bütün yoğun bakım küvez vs masraflarını karşılıyor sıradan hastaneler 3 bin 5 arası… Ve çoğunda profesör giriyor doğuma. Mesela ben avcılar madecanadan 4750 fiyat aldım 2 gece hastane yarısı bebeğin tüm komtrol ve tahlilleri ile yoğun bakım dahil. Yani gelirsiniz ile orantılı değilse çok ucuk bir rakam
ikizlerimveben Tugcekkkkk bizim hastanenin sgk anlaşması yok. Sgk anlaşması olmayan özellerde de ücretsiz mi bilginiz var mı?
BegumIscanTunc ikizlerimveben çok fazla ya ben Türkiye Hastanesi gidiyorum 5000 normal 6500 sezeryan demişlerdi ama ikiz gebelikte fiyat ne olur bilemem ve yenidoğan yoğun bakım herşey var
Gamze0502 ikizlerimveben vallahi bnde cuma günü sezeryan olucam ikiz gebeyim 2.500 fiyat verdi doktorum . Sizin aşırı pahalı geldi bna🤭
mommy_bee Benim özel sigortam iptal edildi. Ikiz bebek icin central hospital 7500 civarı dedi doktor. Doktorum disaridan anlasmalı. Yogun bakim zaten ucretsizmis. Acibadem, florance nightingale filan pahali en yüksek dogum ücretleri bu hastanelerde.