Dilekleklek Merhabalar Ben 6+2 deyim bugun Dun kontrole gittigimde kesem fasulye gibi uzundu. Doktor düşük riskimin oldugunu belirtti Progestan verdi kullanmam icin Daha once basina boyle bir durum gelip de kesesi duzelen ya da saglikli gebelik geciren var mi
Dilara0638 Dilekleklek benimde 7.haftada lekelenmem olmuştu kesemde düzensizmiş fasulye gibiydi dediğin gibi o zaman kanama alanımda vardı progestan kullandım 9.haftada kesemiz düzelmişti inşallah düzelir seninde korkma
Dila21 Dilekleklek benimde öyleydi hatta kese etrafından kanama vardı ama sağsalim aldım bebeğimi kucağıma 🌸
Mimhb Dilekleklek benim de kesem fasülye şeklinde ama doktor kesen gayet sağlıklı dedi. Hiç düşük tehlikesi var demedi.
bebiskoooo Dilekleklek ben varım canım 10. Haftamda kanamam oldu 20. Haftaya kadar hiç kalkmadım ve şuan 32. Haftamdayım çok şükür 🤲🏻
Dilekleklek Dilara0638 benim de hafif bi kanama oldu sonrasinda gittim bi sorun yok ama kese etrafinda bi kanama qlani var dedi insallah duzelir ilk gebeligim o yuzden korkuyorum
Dilekleklek Dila21 benim de ufak bir kanamam oldu dun gittim kese etrafinda bi kanama alani var haftaya bi daha bakalim dedi Insallah ben de sag salim alirim dua edin
Denizcyc Benim kesem de fasulye gibiydi ama doktor düşük tehlikesi var demedi ilaç da kullanmadım. Şimdi 20 haftalığım. Şimdiye kadar da hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. Vitaminler harici bir ilaç kullanmam gerekmedi.
Dilara0638 Dilekleklek benimde ilk gebeliğim tedirginliğini anlıyorum ama stres yapmazsan daha kolay atlatırsın inşallah
Sseedd10 Benim kesem sagliksizmis doktor oyle demisti kesenin seklini begenmiyorum diye ve o arada kanamam olmustu bebek 7 hafta olacakken 6 haftaya donmustu progeston kullandim yattim suan 21.haftamdayim canim düzeliyo canini sikma 😍
Brcozkn Dilekleklek çok yakın bir arkadaşımda aynı sorun vardı şu an 13 haftalık geçen hafta doktoru kesenin tamamen düzeldiğini bebeğin sağlıklı olduğunu söylemiş. Moralini yülsek tutup bol bol dinlen 😊