ayssee E bebekten pazar günü 260 liralık alışveriş yaptım çek hala gelmedi dün aradığımda 48 saat geçsin öyle gelir demişlerdi şimdi 48 saat geçti aradım kargonuz yola çıkmadan gelmez deniliyor , çeki kullanacağım ürün indirimde kargonun yola çıkması 2 3 günü bulur diyor eee o zamana indirim bitmiş olucak ne anladım ben bu işten? Çeki benim gibi tanımlanmayan var mı
ekoglu34 ayssee merhabalar ben de aynibtutarda alisveris yaptim, sartlarda fatura kesiminden 1 gun sonra cekin tanimlanacagi ve 10 gun icinde kullanilabilecegi yaziyordu. O yuzden takilmadim. Benim de cek tanimlanmadi henüz yani. Kargom da yola cikmadi.
damlaaltinay ayssee benimkide gelmedi 🤷♀️ Ama yazıyordu kuzum kargo çıkmadan yola çek tanımlanmaz diye
asyahumam ayssee ben bir daha Ebebek sitesinden asla alışveriş yapmam bizi de kandırdılar 250 liralık alışveriş yaptım parayı çekti ama sipariş oluşturulmadi. Aradım iki gün boyunca para iademi yaptılar sadece ürünler kaldı, ee tekrar alsam son gündü çek kampanyasinin tanımlamadilar çeki de . Haram olsun gittim mağazadan aldım ben de çek yok tabi ortada güya bana para iadesi de yapsak size çek vereceğiz demişlerdi yalan oldu. Bir daha aslaaaaa sitesinden alışveriş yapmam
Lulemom Ben mağazadan iki kez alışveriş yaptım ikisinde de çekim ertesi gün sabah geldi. Belki internet olduğu içindir. Kargo çıkmadan çek gelirse siparişi iptal edersniz çeki alırsınız falan diyedir
Miskokulum35 İki defa çek için alışveriş yaptım ertesi gün hemen geldi. Neden böyle oldu acaba sizin 🤨
ekoglu34 damlaaltinay merhabalar. Ayin kacinda alisveris yaptiniz? Kargonuz yola cikti mi? Benimkinden hala ses seda yok, atyin11 inde alisveris yapmistim.
damlaaltinay ekoglu34 kuzum geçen pazar yapmıştım. 14 ürünüm vardı. 1′i elime geldi. 12 tanesi kargoda, pazartesi salı gelecek. diğer ikisini kargoya hazır daha vermemişler ama.
Yusufaras81 ekoglu34 bende 11 inde alışveriş yaptım hala kargom gelmedi kargo gelmediği için çekim de tamamlanmadı bakalım ne zaman gelecek yarın gene arayacam
ekoglu34 damlaaltinay bu bilgileri nereden ogrendiniz acaba? Ben de bi o kadar urun aldim hicbirisi elime ulasmadi siteye baktigimda siparisiniz alindi yaziyor.
damlaaltinay ekoglu34 siteden kuzum kargoya çıkınca hem mesaj geliyor Hemde e bebek sitesinde görebiliyorsunuz
ekoglu34 damlaaltinay tesekkur ederim 🥰ben de sizinle ayni gun alisveris yaptim 13 urun aldim sitede sadece siparisiniz alindi yaziyor?
ekoglu34 Yusufaras81 ayni durumdayiz demek ki. Bana gelirse buradan haberdar ederim sizi, siz de beni haberdar ederseniz cok sevinirim🤗
Eelifasli E bebekten 502 tl lik bir alışveriş yapmıştım kargom bir hafta geçmeden eksiksiz ulaştı hiç sıkıntı olmadı 👍🏻 ancak hesabıma 100 tl lik çek geleceğine 50 tl lik çek geldi sebebini sorduğumda halihazırda kampanyalı olan ürünler 500 tl nin içinde sayılmıyormus bu sebeple sadece 50 tl çek gelmiş 🤷🏻♀️🥺
nes2009 ayssee benimde aynı durum canım. Yani 50₺ çek için mahkemeye başvurcak değilim ama 500₺çek de alabılırdım geçen hafta bebek arabasını aldık mesela.. o zaman da böyle üzerine yatacaklarmıydı merak ediyorum