oznuryakup44 Arkadaşlar beş aylık hamileyim bugün oruç tuttum kustum ama bırakmadm iftardan sonrada çok midem bulandı sizce tutmalı mıyım
Misrax oznuryakup44 kusmak orucu bozar neden bebeginizi ac birakıyosunuz bile isteye 3 aydan sonra bebek yediklerinzden besleniyor
gizemozdemir1990 oznuryakup44 evet tutmalisiniz! Tutun ki her gun kusun, beslenemesin bebeginiz de! Nasil soru bu ya, senemissiniz olmamis hala neyi sorup neyi kanitlamaya calisiyorsunuz burada?
Lulemom Neden kendinize de bebeğinize de eziyet ediyosunuz? Ha denemişsiniz olmamış. Ona bişi diyemem ama ısrarla zorlamak niye. Sevap değil günah bence bu kusura bakmayın ama..
zeytinkiz Lulemom kesinlikle sana katılıyorum canım hem bebeğe hem kendine neden bu işkence dogum sonrası müsait oldukça tut yani bu kadar sorun yapıyorsan 🙄 Günde 500 tane post acıkıyor 1 ay gider bu böyle artık 🤦
Adakbebek2020 oznuryakup44 canım bende 3 aylık gebeyım bende devamlı çıkardığım için tutamıyorum. Önemli olan bebek ve senin sağlığın. Zorluyorsa isterse bı doktoruna danış 😊
Olmazoylesey oznuryakup44 kusmak orucu bozmaz. Kusulan şey boğaza kaçıp aşağı inerse veya kusmuk yutulursa bozulur. ama siz hamilesiniz zorlanıyorsanız şayet tutmayın. Çünkü sizin ve bebeğin sağlığı daha mühim. Bünyeniz kaldırmıyor olabilir. Ara sıra deneyin ama hepsini tutmayın bence
oznuryakup44 gizemozdemir1990 birşey isbatlamak istemiyorum ilk gebeliğim bundan dolayı bilgi almak istiyorum
Asyakuzusu gizemozdemir1990 Çıldırmamak elde değil dimi. Hayırlısıyla doğrurup şurdan bi kurtulsaydık🤣 saçma bi bağımlılık oldu
Nurunannesiii12 gizemozdemir1990 🤦♀️ allah akli guzelce kullanmayi nasip etsin kizmamakta direniyorum boyle post lara. Tutamiyorsan zorlama dimi.bizi de geriyorlar akşam akşam.
Senayyalcin oznuryakup44 Bebeğinizi aç bırakmayın lütfen zaten kusmuşsunuz da sevap işlemeye çalışırken günaha girmeyelim bence sonuçta o bebek şuan sizden besleniyor
Zerrin_61 Kustuysanız orucunuz bozulmuştur bende tuttum 5 aylık hamileyim hamd olsun bir sorun yaşamadım herkesin kendi tercihi kimseye neden tuttun bebeğini aç bırakmadın demeye hakkımız yok onun annesi öyle ön görmüş 😊
SB_ oznuryakup44 bu ilk gebelikle alakalı birsey değil canım burda çoğumuzun ilk gebeliği Bu sadece akıl mantık işi dinimiz bile hamile kadınlara farz kilmiyorken neden kendini zorluyorsun Kazasını tut illa tutacaksan
Sedagmlksz Gerçekten bazen okuduklarım şaka gibi. Allah bile izin vermiş ya Allah! Acaba hamileyken ve sağlıksız hissederek oruç tutma ısrarı olanlar daha çok mu müslüman oluyo arkadaşlar öyle bir ayet varsa lütfen paylaşır mısınız
Hayalhira Sedagmlksz gerçekten katılıyorum size şu oruç postlarını görünce sinirlerim zıplıyor hamileylen oruç neden tutulur anlamam içinde senin yediğinle beslenen bi canlı var evladın var bu kadar eziyet niye yani yazık gerçekten.