Sema-ibo12 Arkadaşlar benim ilk hamileliğim ve doğumuma az kaldı bebeğim ilk doğduğunda ona kaç numara bebek bezi almalıyım herkes farklı şeyler sölüyor kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz?🙏🙏♥️
Muratnannesi Sema-ibo12 molfix le başlayabilirsin 1 numara ile toplu şekilde alma hızlı büyüdükleri için elinde kalır. Bebek bezinde deneme yanılma ile doğru bezi bulabiliyorsun kuzum.ilk oğlumda 3 bez değiştirdik molfixde hiç pişik olmadık şimdi yine molfixle başlıcam ben.
Selin48 Sema-ibo12 ben primanın 40 lı paket 1 numarasından aldım denemek amaçlı bebek doğunca onu sıkıp sıkmamasına göre devam ederim veya 2 numaraya geçerim bence sizde denemelik alın daha sonra bebeğin kilosuna göre devam edersiniz
Cevirmenannee Sema-ibo12 bende sleepynin 1 numarasını aldım 42li paketi, 2-5 kilo arası kullanıma uygun bakalım pişik yapmazsa bundan devam edeceğim
Sssevgiii Sema-ibo12 kızım 2 haftalık 3400 gr doğdu sleepy 1 numarayla başladık büyük geldi birazcık hala 2 numaraya geçemedik biz pişikte olmadı ben memnunum☺️
EymenAli21 Cevirmenannee bende sleepy alicam ama.1 numarası çok küçük diyolar 2 no alın deniyo o zaten bir gibiymis 🤔
basakhanim Değişik 3 markanın en küçük boylarından 1 numara aldım. Pişik ihtimali var. Bebek iriyse 2 noya birkaç haftada geçer. İnternetten tek tıkla alırsınız boşuna stok yapmayın.
Sema-ibo12 basakhanim 0 numara al diyen çok oluyor eczaneye sorduğumda çok küçük olur dediler 1 mi 2 mi alayım bilmiyorum
Cevirmenannee EymenAli21 ben açıp baktım gayet yenidoğana ideal bence ilk 1-1,5 ayda kullanabileceği gibi bu bitince 2 den devam edicem
Selino Sleepy yenidogan aldim bugun kendi sitesinde indirim de vardi cazip geldi. 192 adet 109 tl aldim