Ogretmenim7 Hanımlar iyi akşamlar.Aşırı bulantı kusma için zofer kullanıyorum günde 1 kullanıyorum ve kesmedi bugün sanırım 2.yi içsem sıkıntı olurmu kullanan varsa günde kaç kullnıyorsunuz
Hazanil Ogretmenim7 yemekten önce yani aç karna 1 kez almanız yeterli. 33 haftalığız hala kullanıyoruz. İkinciyi almayın bence
Hazanil Ogretmenim7 zaten çok güçlü bir ilaç kemoterapi almadan önce kullanılıyor. Doktorumuz 15 nci haftada başladı bize siz niye o kadar erken başladınız anlamadım. Doktorun bileceği iş tabi de. Biraz dinlenin yada doktorunuza danışın. 2 nci dozu buraya bakarak almayın. Aklım kaldı sizde. Geçmiş olsun
Aylinsemih Ogretmenim7 ben eczanede çalışıyorum kullanamazsın doktordan dozu yüksek olan bi hap yazmasını söyleyin veya doktora danışın benim ki yüksek doz vermedi banada zofer yazmıştı ve etki etmiyordu şimdi 1 bardak süte 1 çay kaşığı tarçın atıyorum iyi geliyor öyle önerdi doktorum hapi kestim
Ogretmenim7 Hazanil ben 2aydır baya çektim sırf hastanede yattım çok ağır geçiriyorum artık bu ilacı yazdı bana doktor 9.haftadayım şuan
Aylinsemih Hazanil canm yanlisin var bu ilaç kemoterapi ilaci değil hamilelere özel bulantı kesici hap hatta dozu da düşük
Hazanil Aylinsemih hayır aynen öyle kemoterapi alan hastalara devlet reçete ediyor onun dışında alacaksanız kendi cebinizden alıyorsunuz. İyi araştırın. Reçetesiz alıyorsunuz doktor reçete etse bile devlet ödemiyor '‘ zofer ’ Tam fiyat ödüyorsunuz.
evaburak95 Ogretmenim7 bende 8.Haftadan beri gece prilam sabah aç karnına zofer içiyorum 18. Haftadayım hala devam bende çok hastaneye yattım bulantı kusmadan doktorunuza danışın bence yine de .
Esray_ Hazanil aynen oyle günde 2 defa 8 mg zofer kullanınca aylik ilac gideri oldukca fazla oluyor bizim. Malesef devlet ödemiyor.