BlueButterfly Kızlar cumhur başkanı bu gün açıklama yapmış ben dinleyemedim hamileler calismayacak demiş bu sadece kamu kuruluşu için mi geçerli bilgilendirirseniz sevinirim.
Teacher-mom Cankizimmm ben öğretmenim bizim burda eğitim yüz yüze idari izinli mi sayılıyorum şimdi rapor götürsem izin alabilir miyim
Scratpelit 32den sonra alınan çalışamaz raporu değiştirilip çalışabilir yapıldıktan sonra o süreyi doğum sonrasına aktarabilir miyiz şuan bilgisi olan var mı
AABT Scratpelit ya inanın bende onu merak ediyorum bu bızım hakkımız yakamazlar bunu ya moralim sıfır şuan
Kediannesi123 Scratpelit çalışabilir raporu alıp işe gitmeyecekseniz geçen izinlerde arkadaşım o şekilde izindeydi doğum izninden sayılacak falan demişti idare
Scratpelit AABT AABT açıkçası ben yakacaklarını sanmıyorum siz çalışabilir aldıysanız idari izne çevrilebilir ama benim sorunum ben çalışamaz aldım ):
BlueButterfly Kamu içinmiş bu haksızlık özelde calisan insan degilmi ben birde hastaligin cirit attığı yerde havalimanında calisiyorum ve hamile kalmadan önce iş yerinde kapmistim hamileyken birdaha mi hasta olayım 🥺
Scratpelit Kediannesi123 ama şuan idari izin verildiği için sayılmaması gerekir diye düşünmüştüm bu bilgiye net nerden öğrenebiliriz acaba
Kediannesi123 Scratpelit personel işlerine sorun isterseniz gerçi çalışanlar da çok hakim olmuyor bu konulara ama
BlueButterfly Bernie ücretsizce gonderilcez başımıza gelcek belli asgari ücretle calisiyoruz zaten ne desem boş kamu özel diye niye ayiriyorsun net bi açıkla kamu bu şekilde özel bu şekilde çalışacak de o zaman