Cangulsen Kızlar ailelerinize hamile olduğunuzu ne kadarlık hamileyken söylediniz. En uygun zaman nedir?
Engzlevlt Cangulsen ben testte çıktığımda eşime görümceme bide kendi anneme söyledim sonra hasteneye gidip kalp atışını duyduktan sonra diğerlerine söyledim
EylulHifaa Cangulsen kendi aileme testi yaptığım gün söyledim eşimin ailesine de kan testinde gördükten sonra söyledim
minikcivcivim Cangulsen keseyi gördüm, kalp atışlarını duydum kendi aileme dedim ama eşimin ailesi yanimda olduğu için onlar daha erken öğrendiler ki istemedim ilk kimse duymasın istedim. boş gebelik. Kimsayal olmasından korkuyor insan
Derya Cangulsen yakın ailelere netleştiğinde kalp atışını duyup sorun olmadığını öğrendiğimiz zaman ama onun dışında arkadaş çevreme 3 . Ay bittikten sonra çünkü 3-4 arası çok tehlikeliydi nazardan korktum açıkcası
Lulemom Keseyi gördüm 2 hafta zor bekledim. Kalp atışını duyim de söyleyim dedim😄 kalp atışını duyduğum gün herkese ilan ettim 🙈
Mom027262 Cangulsen Benden size tavsiye kalp atışı duymadan aileniz dahil söylemeyin.Eşinizle aranızda kalsın.Aksi bir halde inşallah olmaz Allah yardımcınız olsun Üzücü ve yıpratıcı oluyor.