Dilara0134 Merhaba sevgili anneler yarın sabah 7de yatışım yapılıyor ve sezeryana alınıcam bolca dua istiyorum Allah herkese hayırlı dogum nasip etsin genel anestezi olucak bilgisi olanlar biraz bilgi verebilir mi sütüm hemen gelicekmi en büyük korkum bu
Jesca Dilara0134 canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.. Genel anestezi sen mi istedin eğer sen istediysen neden genel istedin merak ettim 😊
Esma98 Dilara0134 ben de genel oldum 5 ay önce . Sütüm geldi ama gelmese de stres yapma gelicek muhakkak. Bir iki gün mamayla doyar bebişin. Sezaryenden sınra bol bol yürü asla yatma. Ben gece sezaryen oldum sabah doktor kontrole geldiğin de odamda makyaj yapıyordum kadın şoka girmişti 😂 ilk yürüyüşte baş döner gibi oluyor zaten hemşirelerle yürüyosın. İkten sınra yürümeye cesaretleniyor insan. Koridorda çok yormadan 5′er dakikalık yürüyüşler yapın.
Dilara0134 Jesca şöyle ki genel anestezi ben istedim fakat bilgim oldugu için degil 700 TL Bi fark alıyorlardı bende maddi açıdan hiç müsait olmadığım Bi süreçte oldugu için mecburi kabul ettim herşey çok ani gelişti 15 gün kaldı derken ani oldu herşey bundan ötürü
Dilara0134 Esma98 peki agrı sancı durumu nedir ayıkla süreciniz falan bu arada çok teşekkür ediyorum 🌸
Jesca Dilara0134 Hıı anladım canım.. Tabi doğum yapacak olan sensin.. En iyi kararı da sen verebilirsin 🤗
Dilara0134 Jesca aşırı korku var içimde bu sürece kadar hep herşey normal olucak diye hazırlandım ama şimdi böyle oldu endişe korku var içimde
Jesca Dilara0134 hiç korkma.. Bebeğin ve senin için böylesi daha iyiymiş demekki.. Ben daha doğurmadım ama burdaki annelerden okuduğum kadarıyla bebeğinizi kucağınıza aldığınızda bütün korku ve endişelerinizi unutuyorsunuz yazmışlardı.. Bebeğinizin kucağınızda olacağı zamanı düşünün 😊
Dilara0134 Jesca ben dogurdum evet agrı sancı uykusuzluk dün geceden bugun geceye kadar hemde ona ragmen oğlumun kokusu en büyük tedavi oldu Allahım saglıkla sizlere de nasip etsin inşallah
Minikoocum Dilara0134 az anlatsniz olur mu kaç saat sürdü kedine gelmen naisl oldu anltrmsnz lütfen hayrlı olsun bebiste ins