mervekoluman0 Ben 3 gündür düşük yaptım tekrardan bebek istiyorum ovulasyon testi varmış hiç bir bilgim yok nasıl ne zaman kullancam ne için bilginiz var mı varsa bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen 🙏 ilk adetimi atlattıktan sonra tekrar denemek istiyorum
Balarisi23 mervekoluman0 geçmiş olsun canım ovulasyon testlerini alıyorsun adetin ertesi günü başlıyorsun her gün aynı saatte yapıyorsun testi onun öncesinde bi iki saat sıvı almıyorsun çift çizgiyi görene kadar testi tekrarla çift olunca ilişkiye gir ertesi gün tekrar testi yap silik çıkarsa yumurtan çatlamış demektir şans artıyor o gün ve ertesi günü de değerlendir inşallah tutar. 🙏 instagramda bir gebenin günlüğü var Ebru Ceylan ordan temin edebilirsin zaten bilgileri yazıyor
mervekoluman0 Balarisi23 çok teşekkür ederim deniyecem düşükten 1 ay sonra tekrar hamile kalma şansım olurmu ben çok acemiyim bu konuda
Balarisi23 mervekoluman0 doktoruna danış bence kaç haftalık düşük yaptın o sana ne kadar zaman geçeceğini söyler en azından rahim de toparlanır