serapbttl Merveumut02 merhaba hayır ben 1 kere gittim oda detaylı ultrason içindi bekleme süresi fazla ve zaten Burçin hoca perinatalog olarak hizmet verdiği için devam etmedim rutin muayeneye
Busrakrkya serapbttl Fırat üniversitesindeki detaylı ultrason yapan doktor erkek mi kadın doktor yok mu ?
serapbttl Merveumut02 şuan doğumum yaklaştığı için ailemin yanına geldim ancak öncesinde Fethi Hanay a giriyordum gerçi benim sürecim biraz kendi beklentim sebebi ile bir çok doktor ile ilerledi Bingöl’den geliyordum ve orada bir çok doktor deneyimledim en son Fethi Hanaya gelmiştim ve memnun kalmıştım ailemin yanına gelene kadarda kendisi ile ilerledim.
Yasemincmnn Bende Burçin beyde yaptırdim 21 haftalıkken 200 TL gibi bir ücreti var ama çok ilgili bir doktor daha bugün korntl için gittim çok net ve güzel konuşuyor morel bozmuyor diğer doktorlar gibi
Yelzz Yasemincmnn merhaba sıra sistemi nasıl değişmiş mi telefondan randevu aldınız mı yoksa gidip ordan mi aldınız
Yasemincmnn Yelzz Ben gidip sabah randevu aldım öğleden Sonra 3 buçuk gibi gittim o zaman sıra verdiler giriş yapıp muane oldum ücretli
imrenistan esrvl bende fethi hanayda yaptırdım, evet fırat üni.de prof. Baktığı için ücretli. Bende fethi hanaya gidiyorum ancak değişmeyi düşünüyorum öneriniz varmı Elazığ için?
esrvl imrenistan muayene için doktor mu arıyorsunuz eğer öyleyse elazığ fethi sekin şehir hastanesi emre yalçın bey çok ilgili öneririm
serapbttl Busrakrkya merhaba ben Salih Burçin Kavak ta yaptırdım erkekti yani farklı yapan hekim var mıdır bilmiyorum.