Mrvtkn Kesinlikle yanlış kızım olcak maşallah bir kere bile bulantım olmadı. Kişiden kişiye göre değişir o cinsiyetle alakası yok
Papatya-34 elifemirasaf 17 haftalıj oldum doktor geçen gittiğimde kız dedi daha bu aya kadar hiç mide bulantım olmadı 🤣 bu hafta sonu tekrar kontrolüm var bakalım 👧👶 ne diyecek
Havvabaltacii elifemirasaf yani o söylenti o kadar yanlış ki ben 4 buçuk ay berbat bir bulantı süreci geçirdim hastanelerde serumlar yedim bulantılar yüzünden ama erkek çocuğa hamileyim yanlış yani
badecanisik elifemirasaf yalaaannnnn kızımda hiiiç hamilelik belirtileri yaşamadm ama oğlumda aylarca ilaçlarla beslenebildm🤯🤦♀️
Tugcekkkkk elifemirasaf erkek bebeğe hamileliğim ve bulantım çok şiddetlisi ilk 4 ay boyunca. Yengem ise oğlunu tma 9 ay boyunca kusarak doğurdu.hatta kilo almak şöyle dursun zayıfladı. Bence bebekle değil kişiyle alakalı canım
SerpilEsra elifemirasaf ben oglumda hicbise anlamadim hic yok gibiydi bunda kusuyorum surekli hayrlisibakalm
NebahatBoncuk elifemirasaf valla benim erkek 33 haftaligiz cok sukur. Ama ilk mide bulantimla bildim. Etten tiksindim halada yiyemiyorum ve hala da her sabah her yemekten sonra kusuyorum.
gulapikk elifemirasaf benim oğlum olucak, bulantıdan kafamı kaldıramıyordum aldırma canım böyle şeylere yalan yani 🥰
zeylem elifemirasaf Bebeğim kız.Mide bulantısından çok çektim, hastanede yattım, ilaç falan kullandım.Ama bunlar hurafe inanmıyorum ben.
[silindi] elifemirasaf bulantı tamamen sizin vücudunuzdaki eksikliklerden kaynaklıdır kız erkek meselesi değildir. Benim kızımda hiç olmadı yine gebeyim yine yok mide yanmasından başka