Ebrukarayali Merhabalar, 21 haftalık hamileyim. Sağlık ocağındaki hemsire hurmanin iyi geleceğini kalsiyum deposu olduğunu söyledi. Günde en az 2 tane ye dedi. Ama sitelerde erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Bu haftalarda yiyen var mi ya da doktoru öneren?
Emerald Ebrukarayali Canım tatlı bir şeyler istediğinde çalışırken 1 -2 tane yiyordum. 34haftadayım hala yerim günde 1 tanede olsa
melegiiimm Ebrukarayali merhaba,evet erken doguma yol aciyor hatta normal dogumu kolaylastiriyor ama 1 den birsey olmaz.ben suan 37 deyim gunde 5 7 tane yemeye calisiyorum doktor tavsiyesi ile.sizde haftaniza gore artirarak yiyebilirsiniz.
Ebrukarayali Aslında canım çektiğinden değil kalsiyun olduğu için yemek istedim ama bi yararı çok ta yoksa yemesem de olur
Fatosbartu Ebrukarayali canim hurma tek rakamlı yenir 1-3-5-7-9 gibi çünkü peygamber efendimiz oyle yermiş ve cift rakamlı yendiğinde sekeri yükselttiği tespit edilmis ben 20. Haftamda 3 tane yemeye başlamıştım 33 hafta olduk 5 tane yiyorum fazla yemediğin surece erken doğuma sebep olmaz
Morsever Ebrukarayali ben doktoruma sordum önermedi. Bence kesinlkle doktorunuza sorun tavsıye ederse tüketın 💕
Dilek0809 Ebrukarayali kalsiyumu başka şeylerden de alabilirsin hurma önerildiğini pek duymadım yani riske atmaya ne gerek var
Brckymk Ebrukarayali canım dun doktordydm hurma çok sevdiğim için bende korkarak sordum yiyebilirmiyim diye yiyebilirsin sıkıntı yok dedi ilk 3 ay önermiypruz dedi sadece ama sen bebeği büyütmüşsün sıkıntı yok dedi yiyebilirsin dedi bu arada 13+3 gunluguz daha ❤️🤲
Ebrukarayali Herkese çok teşekkürr ederim güzel anneler ikilemde kaldm en iyisi bir sonraki kontrole kadar bekleyim 🎈