Tubaraf Kızlar anne yanı beşik alanlarınız var mı chıcconun urunu var 900 kusur lira sizin yatakla yan yana oluyor o kadar para vermek istemiyorum ama emzirmek için yanımda kalmasıda iyi olur dıye dusunuyorum siz ne dusunuyorsunuz? Nasıl aldınız?
Merveacrl Tubaraf canım şuan jokerde 709 lira ben aldım daha kurmadım ama herkes çok övdü ilk bebeğinse al derim büyüdüğünde katla koy 2. Ye kullan çok da yer kaplamıyor
NaimeYilmaz Tubaraf ebebekten safeside babyplus aldm hem muzık sıstemı tıtresımı var hem sallanıyor hem sabıtlenıyor hemde reflu pozısyonuna getırılıyor. Ben aldıgımda 350ydı smdı 500cıvarıdır herhalde
Mjhcrgmc Tubaraf ben ebebekte baby plus safe side anne yazı beşiği var onu düşünüorum 450 tl chicconun modeliyle neredeyse aynı hatta müzik ve titreşimi ve ayaklarında sallamak için ekstra aparatı da var
iko58 Tubaraf ben brevi nin anne yanı aldım. Biraz pahalı ama aynı zamanda sallanabiliyor. Chicco vs de sallanma özelliği yoktu.
Arzuu Bebekonforda bi beşik var. O da yatakla birleştirilebiliyor. 250-300 tl gibi bi fiyatı vardı. Ben ondan almayı düşünüyorum bi bakın isterseniz
Dezikonunannesi İnstagramda baby homede uygun fiyatli besikler var bn ordan getirttim ve paketleme super ve tum besikler %100 kayin agacindan yapilma cok saglam ilcede olmama ragmen ertesi gun sorunsuz elime ulasti tavsiye ederim
Gulsahzeynep Dezikonunannesi sayfanın tam adını yazar mısınız bi cok isim çıkıyor hangisi olduğunu anlayamadim
Bus19 NaimeYilmaz evet şuan tam olarak fiyatı 500 tl indirime girmiş e bebek bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca gerçekten hayat kurtarıcı istediğin yere katla taşı. Gece zaten yanında 👍
Tubaraf Mujdeicel çilekteki hiç güzel değil baktım canım aldım chıccounjn urunu yıne cok okudum yorumları 369 lıraydı kosede perde gbı brsey var ordan bakıyorsjn bebegıne
burcutet Ben Baby tech almıştım ilk bebeğimde çok da memnun kaldım tek başına çok güzel görünüyor anne yanı olarak çok iş görüyor tavsiye ederim. Şimdi ikinciye de onu kullanacağım.