Ayse_2040 Herkeze hayırlı bereketli ramazanlar Bı sorum olucak yı kendimi biraz grip gibi hissediyorum bogazım biraz kuru gibi hafif oksuryk var 10 haftalık hamileyim sabah da miğren agrılarım tuttu parol ıctım taylot ıcsem bebege bir zararı olurmu
Elbet-birgun-kavusacagiz Ayse_2040 taylot normal insana bile zararli hamileyken icilcegini sanmam dr nize sorun
BurcuLice Ayse_2040 canım günde 2 fincan ıhlamur içebilirsin taylotu doktoruna danışmadan içme c vitamini al portakal mandalina bulabilirsen bol bol tüket limon damlat çayına azda olsa
Umay1m Ayse_2040 taylot hamilelere kesinlikle yasak canım ıhlamur bile günde 1 fincan sadece onun yerine ballı limonlu sirkeli ılık su içebilirsin
orkidehaniimm Herhangi bir ilaç kullanmadan önce doktoruna danış canım ama onu içebilceğini sanmıyorum onun yerine daha doğal şeyler ile iyileşmeye çalış bol bol C vitamini tüket geçmiş olsun🙏🌸
milena11 Ayse_2040 benim doktorum bana izin verdi tylot ve parol un etken maddesi aynı zaten. Sen yine kendi doktoruna sor ama benimki izin verdi
melegim_ve_ben Ayse_2040 Buna yanıt verebilecek kişi kesinlikle doktorunuz. Dr unuza sormadan kullanmayın. Geçmiş olsun .
Oaxell Ayse_2040 normalde zaten zararlı en güzelini doktoruna mesaj at canım ona sor başkasına iyi gelen sana gelmeyebilir