ButterflyBal Merhaba, 29 haftalık hamileyim. Hamileliğin başından beri idrar yolu enfeksiyonum var 3 kere ilaç kullandım. Geçip tekrar çıkıyor. Bunun kalıcı bir çözümü yok mu? Çünkü erken doğuma sebep oluyormuş enfeksiyon 😔
Ozaymus20 ButterflyBal bende de var bastan beri suyu arttır, cok yüksek cıkıyor ama ben ne yanma ne acıma bişey hissetmiyodum suan 39+3 hala enfeksiyon ilacı kullanıyorum
Betuledem ButterflyBal 27 haftalığım, bugün tahlil versem yine çıkar artık illallah ettim. Yanma vs yok ama kasık ağrısı yapıyor. Antibiyotiğim yeni bitti. Günlük 2.5-3 litre su içiyorum artık onu da içesim gelmiyor zorla. Bıraktım akışına bakalım ne olacak nereye kadar sürecek 😪
ButterflyBal Ozaymus20 Bana da soruyor doktor yanma, kaşıntı var mı diye ama hiçbiri yok. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri, hiç şu içmeyen ben günde 2lt su içiyorum ama akıntı var. İnşallah sıkıntı olmaz.
Ozaymus20 ButterflyBal hersey olacagına varıyor canım suan bi dogsa diyorum ama gelen giden yok kendini kasma ilaçlarını kullan hayırlısı neyse o olur