Zubeydemavi Merhaba arkadaşlar ozellikle tecrübeli annelerimiz birdaha olsa şu davranışı asla yapmam buna alistirmam dediğiniz davranislar varmı bebek gelisiminde dikkat etmemez gereken durumlari konusmak istedim🙏
Biranne2 Zubeydemavi çok sevdim bu postu teşekkürler ☺️ benimki emzirerek uyutmamak olurdu çok pişman oldum çünkü koparamıyorum başka şekilde de uyumuyor 😔
HavvaMerve Zubeydemavi Yanımda yatırmazdım şuan ki aklım olsa eşim görevde olduğun da sürekli beraber uyuduk şuan 7 yaşında ayrılmıyor hala 🤦🏻♀️ Tek yatınca sürekli kabuslar görüp sabaha kadar aglıyor 😐
Balbocegim Zubeydemavi ikinciyi yanımda uyutmam😅 ilkinde de öyle demiştim doktorun gazına geldim bir tek o yordu beni😅
YuvarlanamayanPandaa Zubeydemavi neyi yapmayacagım dediysem yaptım genelde böyle oluyor kuzum o yüzden sen değil bebek seni yönlendiriyor mesela ayakta sallamam tv izletmem emzigi yere düştğünde ben emip verdim çünkü durmalar bazen öyle ters oluyor ki daha bir çok yani her anne ve bebegi bambaşka bir ilişki oluyo
Zubeydemavi Biranne2 Biranne2 🤗 ben teşekkür ederim bilgi için evet haklisiniz her durumda emzirerek uyutmak zor olabilir ilerde🥴
Biranne2 Zubeydemavi hemde aşırı canım ben hep alırım uyuturum kucağımda emzirerek ama onun için hiç iyi olmuyor alışması gereken kendinin uyuması çünkü
Birmom Hazır kavanoz mamasi toz mama cok yedirdim kızımda cok istahsiz oldugu icin maalesef yöneldim hazir mamalra bunda herseyden vercem azina tattiricam hazir mama vermek istemiyorum ins yiyen bir cocuk olur kızımda cok yıprandım bu konuda 🙄
Zubeydemavi Birmom inşallah iştahlı olurda gerek kalmaz🙏🤗 ama mesela toz mamanin ne tarz zararlarini gördünüz sagliksiz oldugunu dusunmenizmi sadece
Zubeydemavi YuvarlanamayanPandaa kesinlikle öyle ben hic asla yapmam gibi on yargılı bir insan değilim ama ilk bebek olunca insan ne yapicagini bilemiyor oyuzden bilincli olundugunda bazi konularda tabiki bebegimizi kendimiz yonlendirebilcegimizi düşündüğüm icin sormak istedim🙏 yani mesela yaninda uyutmayinca alismaz gibi gibi yoksa bebek zor bir bebekse ne yapsak nafile dediginiz gibi malesef🥰🙏
Birmom Zubeydemavi yani kilo alımı olmadı zaten kızımda çok zayıftı cok zor durumda kalinir dışarda falan belki yedirilir ama ben günlük bir tane kavanoz mamasi yediriyordum suanki düşüncem sağlıklı olmadığı yani 2 yil raf ömrü olan seylr kavanoz mama
YuvarlanamayanPandaa Zubeydemavi bak onunda kolay yolu var kuzum benim oğlumda beni istiyorda ama bende o bağladıgım yazmam yada bir tişörtüm yastıgının kenarına koydum kokumu aldı zamanla dönmeye başlayına zaten aramaz oldu hareket ettiği için ☺️
MeliSeliMelih Zubeydemavi yapmıcam dediğim ne varsa hepsini yaptım ilk çocuğumda 😂 biraz bebek yönlendirio anneyi kıyamıyoruz fln ama tabi ki bu yavrumda planlarım var tutarsa 😂