Asya_Batur MinikMicizem evet genelde akşamları çok hissediyorum sert tekme atıyor bazen sabahları hafif hareketli ama karnımın aşağısında hep hissediyorum oğlum yaramaz olacak belli🥰😘🤣
Asya_Batur Seyda652 hayırlısıyla alalım inşallah kucaklarımıza normal dedi doktor bana hep aşağıda 🤷🏽♀️😇
MinikMicizem Asya_Batur ben nie hissetmyorm yha hissetmeyincede dahada sitrese bağlıyorum kendimi bide serklajli olunca😢herşeyden nem kapar oldum yemin ederim
Asya_Batur MinikMicizem ya kümi çok geç hissediyormuş benim arkadaşım 23.24 haftada hissetti endişelenmeyin biraz uslu herhalde yavrunuz 🥰 korkmayın doktor iyi dediyse iyidir gayet bu günleri de atlatacağız inşAllah 🤲🏽🥰
pembekizim Hanimlar Ilk gebeliginde rahim agzi yetmezligi yasayip serjklaj olup hamileligini yatarak gecirenler 2.gebelikte de ayni seyleri Yasar mi?
Asya_Batur pembekizim ben YouTube den izledim 2.gebelikte de serklaj olunuyormuş bebeğinizi aldınız mı kucağınıza
Asya_Batur pembekizim oh maşallah bağtı kaderi güzel olsun miniğin Allahım bana da hayırlısıyla almayı nasip etsin inşallah