Egemeninannesi1 busranr06 bio-oil cilt bakım yağı ürününü kullanıyorum 2. Ayımdan bu zamana kadar şuan 8. Aydayız çok memnun kaldım tavsiye ederim banyo sonrası kesin gün içerisinde de 1-2 kez uyguluyor
Duyguogunc Egemeninannesi1 İyi akşamlar canım bende 3 aylık hamileyim bugün bacaklarımda çatlaklar oluşmuş onu fark ettim hemen araştırmaya başladım ne iyi gelir diye bio oil önerilerini gördüm oluşan çatlamayada iyi geliyor mu acaba
Asyam0650 Egemeninannesi1 Bende kullandım onu çok memnundum 3.aydan beri sanırım yanlış hatırlamıyorsam kullanmaya başladım baya bi çatlak olmadı yüzüme falanda sürdüm baya yumuşacık yapiyo ama son zamanda bıraktım üşengeçlikten şimdi farmasi aynı sefa balsami var onu kullaniyorum ama bio oil kadar etkili değil sanki
CerKo Ben güneş kremi bulamadım cilt için bee beauty köpük ve çatlak için doğal hindistan cevizi yağı kullanıyorum öneriniz var rmi
Asel0 CerKo solante pregna güneş kremini kullanabilirsiniz ben çok memnunum gebelere özel güneş kremi
Ellu CerKo purito centella green spf50. Kore markasi ve dogal icerikli hamilelik dönemindede hic düsünmeden kullanabilirsiniz. Ben sirf onu kullaniOrum cünkü normal günes kremlerinde titanoxid ve cinkoixid bulunuyor bunlar hamilelikte zararli
Dilrubaaa Fatma968 Fatma968 ben de aynı durumu yasıyorum normalde yağlı bir cilde sahibim ama hamilelikten önce sivilce tedavisi gördüğüm için gecmişti ama şimdi yine yüzüm sivilcelendi benimkide gececek gibi durmuyor
AlevVolkan mevrouwSecici ben de de aynı sorun var cildim zaten kuruydu şimdi çok daha kuru ve ağız çevrem pul pul oluyor bol bol duşta bebe yağı, üzerine bephantol,gündüz nemlendiricili güneş koruyucu ve gece kremi kullanıyorum sık sık da kese ve peeling.
babyme_ay AlevVolkan benim de pul pul oldu ağız çevrem çenem kıpkırmızı oldu bi de. Ne sürsem ya yakıyor ya da fayda etmiyor. Bepanthol su bazlı olduğu için çok hafif kalıyor Arko krem sürüyorum o da aşırı geliyor önerisi olan var mı yaa neden böyle oluyor 🤷🏻♀️
Yasminnnnnn Ecemiz aynı durum bende de var ne kullandıysam geçmedi nemli tutmaya da çalışıyorum yine eski haline dönüyor
Derin_deniz01 mevrouwSecici ah sormayın ya benim de cildim pul pul dökülüyor geçmek bilmeyen sivilceler de cabası
Kagan21 Ecos123 benimde uçuğum olmuştu ve sağlık ocağına vektavir yazdırmak için gittiğimde dr bu tarz ilaçlar kullanmamalısın hamilelikte bize danışmadan demişti. Antiviral bir ilaç olduğu için zararlıymış. Kendiliğinden geçti sonra.
Gulizarerdogan Ecos123 eczaneden terramycn alabilirsin çabuk etki ediyor ( ben sormadan 1 2 kez kullandım ama siz alırken sorun eczaneye uygun mu hamilelikte diye)
CerKo Songul-944 o markada Alkol paraben parfüm var diye biliyorum içeriklerini 1 haftadır çoğu markanın araştırıyorum sizde bir araştırın dilerseniz 🌺
AnneBebek0 Busesue Ben sabahlari dustan sonra bebek yagi sürüyorum. Aksamlarida lierac memnunum simdiye kadar☺️
Busesue Benimde pul pul dökülüyor agz cevrem yanaklarım bepantol yuz kremi aldım iyi gelecek mi bakalım gül suyu için hangi marka
Merviscim Ssezen ben dermaderm 50 faktör aldım Trendyoldan hem fiyatı çok uygun hemde ciltte emilimi çok iyi tavsiye ederim
Serapcinar Ssezen benim çok sivilcem vardı ve ben ne kullansam sivilce yapıyordu procsin güneş koruyucu acne kullanıyorum çok iyi geldi şimdi sadece onu kullanıyorum sivilcem yok