ElifNbglsahin Bugün kan testi yaptırdım Beta 937 çıktı sizce keseyi görmek için ne zaman gitmeliyim doktora ? Son adet tarihine göre 5+0 günlüğüz
Mom027262 ElifNbglsahin Öncelikle hayırlı olsun.Haftanıza göre betanız düşük muhtemelen geç döllenme.Bence gitmek için 6+0 I bekleyin.İdrara sıkışık giderseniz karnından daha rahat görünüyor aklınızda olsun.
Miranmiray Arkadaşlar ben dün adetime 6 gün kala kan tahlili verdim bugün sonucum çıktı sonuç 1.2 idi sizce gebelik olma ihtimali varmı böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı aceba?? erken mi verdim kan ondanmi düşük lutefn yardımcı olur musunuz
ElifNbglsahin Miranmiray bende ilk hamileliğimde öyle olmuştum sonra sonuç negatif çıktı ama istersen adet gününü bekle ve eğer gününü geçersen test yaptırırsın
Miranmiray ElifNbglsahin peki sonradan hamile olduğunuzu öğrendiniz mi nasıl oldu sizin kan değeriniz kaçtı
ElifNbglsahin Miranmiray diğer aylarda hamile kaldığımı öğrendim şuan mesela çok yeni hamileyim 5 haftalık adetim bir gün geçti idrar testi yaptım çok soluk çıktı ikinci çizgi sonra kan aldırdım kanda çıktı kesin sonuç şimdi en son bugün kan aldırdım geçen hafta 61 idi bugün 937 çıktı