MerveninMucizesi Gulfidan49 inanılmaz bir bel ağrısı ve ayakta çok durduğumda sanki bebek baskı yapıyor gibi kemiklerim acıyor. Son haftalarda daha çok olursa zor geçecek gibi geliyor
Ftm_08_61 Gulfidan49 benimde karnıma boksör var gibi 😄bildiğin dayak atıyor mideme kadar çıkıyor bide sağım solum çürüdü 😃
minikserce00 Gulfidan49 oh maşallah ben cok fenayım 30+3 olduk ama o kadar kotuyum ki belım agrıyor agrılar kasıklara karnımın tamamına vuruyor . Aşiri baskı var bebegım hareket edince alttan cıkıyormus gıbı oluyorum
Elvinelvan Bugün bende aynı şekilde hissettim çok şaşırtıcı biraz ayakta kalsam belim ağrırdı bir sürü iş yaptım hiç 🤔🤔🤔🤔🤔
Tugcegkn Bende çabuk yoruluyorum🤷♀️ Yürüyüşlere devam etmeye çalışıyorum 😊 Oğluşumunn yoğun tekmelerine maruz kalıyorum 🤭 günlerin çabucak geçmesiniii sağlıcakla kucağımıza almayı diliyorummm 🥰🥰
Gulfidan49 Ftm_08_61 benimde hareketlerinin yoğun olduğu hafta 32 den sonra azalacakmış doktorum öyle dedi
Gamzeli90 Bebegimin kafasimi bilmiyorum ama sivriliyor toplanıyor 30.haftamda basladi bu beni çok rahatsız ediyor. Karnim cok geriliyor çünkü.. başına gelen varmi ?
Gulfidan49 minikserce00 29+6 yim 30 ları görmek icin sabirsizlaniyrm ama sanırım sizin yaşadığınız şikayetleri bir çok kişi yaşıyor ve normalmis
minikserce00 Gulfidan49 Suyum fazla bebegım 2 hafta geriden geliyor Dr suyun fazla oldugu için erken doğum riski var dedi sertlesme almiş basını gıdıyor genel olarak bu haftalar Boyle gecıyor ben korkuyorum erken gelmesinde yapacak bısey yok