Vera18 Kızlar 3 gün önce regenesis Max ve Ferrum içmeye başladım ama 2 gündür afedersiniz ishal gibiyim gece karın ağrısından uyuyamadım. Bu ikisinden biri yapıyor ama hangisi bilmiyorum böyle bir yaşayan var mı?
Nurcaa Vera18 ben ikisini de kullanıyorum canım regenesis max hiç bir yan etkisini görmedim 12 haftadan beri tüketiyorum 26. Haftada ferruma başladım ishal yapıyor sonra düzeliyor yine yapıyor ferrumdandır o
bircivcivannesi Vera18 regenesis ben de kullanıyorum bir sıkıntısını görmedim kullandığımız demir ilacimizin markası bence ondan olabiliir gibi, benimki vegaferon fort
Berryusss Ikisinide kullaniyorm regenesis yapmiyor .kan ilavi ferrum yapiyor ona sonradan basladm bende oyle oldum.biraktim
Berryusss Karnin gümbür gümbür ses gwliyor degilmj gece bnde iyle oldum afedersin ishalde oldm biraktim ferrumu
Vera18 Berryusss evet baya kötü oldum bende bugün içmeyelim en iyisi ee başka bir ilaç verdi mi doktor yerine naptınız
Vera18 Nurcaa size de oldu mu bugün almamayı düşünüyordum ama devam mı edeyim baya kötü yaptı beni sürekli bir karın agrısı
Vera18 bircivcivannesi daha önce bende onu kullanmıştım böyle olmamıştı doktor bu sefer Ferrum yazmış geçmezse değiştireyim en iyisi
Nurcaa Vera18 ben doktora danışıp Demir ilacımı değiştirdim mutlaka kullanmak gerek başka ilaçla değiştirin