Zeynep_18 Merhabalar, 27+6 yım dünde oldu bugünde oldu üst üste hafif tekmeler hıçkırık mı oluyor acaba, normalde tekme atıyor tabi ama bu daha farklıydı🤗
kucuktosbik27 Zeynep_18 peş peşe belli aralıklarla gelen ritmik pıt pıtlar ☺️ hıçkırık oluyor genelde hepsi aynı yerde oluyor ama ☺️
kucuktosbik27 Zeynep_18 30 lu haftalarda baya artıyor hıçkırıklar 10 dk falan sürüyor çok tatlı oluyor ya ben geç anlamıştım hışkırığı☺️
Zeynep_18 birprensesvebirprensannesi Çok güzeldi yaa tsbi bide ilk gebelik olunca daha bi heyecan oluyor🥰
birprensesvebirprensannesi Zeynep_18 Çok tatlı çok Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
Zeynep_18 kucuktosbik27 ben burda çok denk geldim hıçkırık postuna tabi o zaman haftam azdı şimdi kendim yaşayınca merak ettim buraya yazdım🙈
Mercimekmom Zeynep_18 ilk gebeliğim seğirme sanıyorum bide korkuyordum aynı yere bebek ritmik şekilde vuramaz diye düşünüyordum meğer hıçkırıkmış 😂 36 dayım günde sabah akşam bile hıçkırığı oluyor dışardan da gözlemleyin çok tatlı oluyor 😂😂😂
Buketkucuk Zeynep_18 Evet üst üste sürekli tık tık şeklinde hareket ediyorsa hıçkırıktır, benim kızım günde 2-3 defa hıçkırdığından ezberledim artık tabii biz 36+1 haftalığız 👻❤️
Deletedmom23234 Zeynep_18 Yaaa merhaba ben 19 haftalık hamileyim tekmelerini az çok hissediyorum fakat ritmik şekilde 5 6 defa birşeyler hissettim dün ilk defa hıçkırıkmış meğer doktorum söylediiii çok minnoş🦋😍