Miranmiray Arkadaşlar ben dün adetime 6 gün kala kan tahlili verdim bugün sonucum çıktı sonuç 1.2 idi sizce gebelik olma ihtimali varmı böyle düşük çıkıp sonradan yükselen var mı aceba?? erken mi verdim kan ondanmi düşük lutefn yardımcı olur musunuz
058elf Miranmiray adetin geçmeden bilemezsn canım olsa kanda değerin yüksek olurdu, adet gününü bekle test yap ya da kan ver
YuvarlanamayanPandaa Miranmiray kendi bünyeni tanıman lazım kuzum benım 1.20 çıktı adetıme vardıama ben hamileyim dedim çünkü asla 1 i geçmezdi hep 0.5 0.7 gibiydi ve elhamdulillah hamileymişim
Sogancik Miranmiray canım çok erken vermişsin. Şüphe olmadıkça sağlık ocağına hastaneye falan gitmeyin. Riske atmayın kendinizi hastalık var.
Miranmiray snevacimm çünkü bugün eşimin doğum günü ve eğer varsa bile bunu ona sürpriz olarak söylemek istiyordum
Miranmiray YuvarlanamayanPandaa Allah bağışlasın canım ben hamile gibi hissediyorum çünkü gece yarısı midem kusucak gibi oluyor ama kusma yok sadece bulantı oluyor şüpheliyim ana bilmiyorum.siz adetten kaç gün önce kan verdiniz ki
Gamzekr YuvarlanamayanPandaa yorumları okurken dikkatimi çekti bende Cuma günü kan vermiştim 4,7 çıktı Pazartesi telrar kan istedi doktor dün de 2,3 çıktı 13 gün oldu adet olmadım çok ümitlenmiştim hamileyim diye ama doktor negatif dedi 😕 acaba var mıdır ya sizin değeriniz daha düşükmüş
Elfao Miranmiray bugün benimde eşimin doğum günü ben de hep bu günü bekledim ama iki gün sonra adet günüm. Adet olacakmışım hissi var o yüzden test alıp bakıp kendimi üzmek istemiyorum ama yapsam mı belki çıkar hediyem bu olmuş olur diyorum, bilemiyorum 🤷
YuvarlanamayanPandaa Miranmiray inşallah vardır en hayırlısı ile güzel bir evlat acele etme 5-10 gün daha bekle
Miranmiray YuvarlanamayanPandaa teşekkür ederim siz adeyten kaç gün önce kanda 1.20 çıktı aceba hatırlıyor musunuz
YuvarlanamayanPandaa Miranmiray hatırladıgım kadarıyla 6 gün falan önceydi ama adete yakın zamanlarda yüksek çıkma ihtamlı oluyor hormonlardan dolayı sadece bende hiçbir zaman 1 i geçmediği için şüphelendim adetten 1 hafta sonrada test yaptım zaten düzenli değildi adetim bende yumurta temebelliği vardı hıç kornumuyorduk eşimde asker oldugu içinde 6-7 ayda bir görüyorum ama işte bi anda oldu Rabbim verdi
Miranmiray YuvarlanamayanPandaa benimkinde 6 gün kalaverdim 1.2 idi o zaman olma ihtimali var dir dimi
[silindi] Çok aceleci davranıyor burdaki hatunlar 😂😂 benim adetim 10 gün gecikti yeni test yaptırdım sonucumda bin küsurlerde çıktı. Çok acele etmeyin kizlar 🙄🙄
YuvarlanamayanPandaa Miranmiray ümit veremem Allahın taktiri ve bünyenizi bilemem daha önce testlerinizde 1 i geçmişmiydi hiç benimki hiç geçmediği için anlamıştım
YuvarlanamayanPandaa Gamzekr bilemem kuzum diyorum ya ben hep 1 in altında çıkardı hiç yükselmezdi ama 1.20 görünce dedim hamileyim tabı herkes güldü bana ama adet olamadıgında adet zamanındada yüksek çıkabilirmiş hormonlardan dolayı kuzum
Umutduru Gamzekr Ben de dün kan verdim 4.6 çıktı test yaptık silik olarak.çıktı yükselir mi bilmiyorum
Gamzekr YuvarlanamayanPandaa benimde hep 0 çıkardı böyle yüksek çıkınca çok ümitlendik uzun zamandır da bebek bekliyoruz..hayırlısı diyelim