Mucizenin_annesi2 yamacinannesii ben şuan 8+6 haftalık hamileyim düşük tehlikem var kanamam oldu ama şuan yok iğne vuruluyorum 3 güne bir progestan kulanıyorum günde 3 defa bide nasıl hala devam ediomu sizinde tehlike
yamacinannesii Mucizenin_annesi2 yok canım şu an benim 10+1 oldu geçti tehlikem ama doktor her ihtimale karşı kullandırıyo hala
Mucizenin_annesi2 yamacinannesii benim de 1 mayısta randevum var ozman 10 haftalığı geçmiş olucak 1 2 gün inşllah guzelb seyler soylicek doktor bebegin gelişimi güzel dedi zaten 15 nisanda gittigimde🥰
yamacinannesii Mucizenin_annesi2 canım artık herkesin oluyor düşük tehlikesi meraklanma ne güzel doktorun daha güzel şeyler söyler inşallah 🤲
Mucizenin_annesi2 yamacinannesii inşalalh rabbim herkezin bebeğini sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin
balpetegim_35 Bende 9+4üm . Çok fazla acıkıyorum . Belim çok ağrıyor. Bulantım yok çok şükür. Başım dönüyor gibi oluyor . 10 mayısta randevum.
Mucizenin_annesi2 balpetegim_35 benimde aşırı bel ve kasik agrım var rahmim arkaya dönük olduğu için çok oluomus benim bel ve kasık agrım
Umudumbitmedi Mucizenin_annesi2 evet canım ben 5. Haftada kanamam oldu kese dışında kanama alanı varmış proluton iğne vuruluyorum duphastn kullanıyorum