ElaNur01 Ya benim diz kapaklarim dan aşağı parmak uçlarına kadar bir ağrı var ki çok kötü artık dayanamıyorum kalkıp parol içiyorum sizde bu durumlar oluyor bel agrım da çok özellik le geceleri 🙄
Asya_2402 ElaNur01 Bugün kontrolüm vardı,bu ağrıları ben de yaşıyorum.İlaçların faydası zaten yok:( Çözüm doğummuş sadece 😅Doğana kadar mecbur katlanacaksan dedi doktorum.
archmom ElaNur01 canım benimde 28. Haftamda o tarz agrılarım vardı . Doktorum 20. Haftada velbon magnezyum baslatmıstı . Bu şikayetleri söyleyince birde ona ilave magnesium diasporal diye suda eriyen şaşe başladık 2 günde kesti . 33. Haftam bitiyor hiç agrım yok şükürler olsun ki 🙏🏻
Asya_2402 ElaNur01 Şuan 33+1 günlük.10 gün içinde sezaryen olacağım ben.Plasenta previa hastasıyım maalesef.
Mervuras26 Kızlar bende bir şey sormak istiyorum . Magnezyum düzenli kullanılmalı mı . Ağrım olmadığında içmiyorum ben . İçmem gerekir mi düzenli
archmom Mervuras26 bana agrılarım olmadan önce vermişti doktorum . Çok önemli olduğunu ve doguma kadar kullanmamı söyledi . Magnezyum erken dogum tehlikesine karsı bile koruyucu görev üstleniyormuş . Agrım olmamasına ragmen hem hap magnezyum hemde suda eriyen magnezyum kullanıyorum . 33. Haftamdayım 🙏🏻🙏🏻
Mervuras26 archmom bilmiyordum bende kullanayım bari 35. Haftamdayım . Doktorum zorunlu demedi ben yazmıştım mesaj bacaklarıma çok kramp giriyor diye o zaman vermişti
archmom Mervuras26 benimde hamilelikten önce çok kramp sorunum olurdu . Son haftalara dogru çok oluyormus kramp sorunu . Az kalmıs zaten canım düzenli kullan en azından krampların rahatlar 🙏🏻