Rumeysayunus Koku hassasiyetinden başım dertte soğan sarımsak salçalı yemek kokuları et kokusu aşırı derece de rahatsız esiyor Ramazan ayı geldi eşim oruç tutuyor mecbur güzel yemekler yapmak istiyorum ama şu koku hassasiyetim ne zaman geçecek bilmiyorum 🤷♀️
Aras7676g Rumeysayunus merhabalar koz bebekse işin zor ama erkekse çok kolay erkek bebeklerde bulantı daha az ama Dr. Söyle sana ilaç versin inşallah hayırlısıyla hemen geçer 💐
SenaHifa Rumeysayunus her hamilelik farklı tabiki canım ama genelde 13-15 haftaya girdiğin gibi geçiyor yavaş yavaş 😊
minikturta Rumeysayunus 26 haftalık oldum hala bazi kokulara karşı devam ediyor ama eskiye göre azaldı 🤭
MomHero2 Rumeysayunus bende tıpkı sizin gibiyim. Maske takıyorum sürekli evin için de ilaç kullanıyorum ““prillam dr ” kusmayı bir nebze engelliyor ama bulantı koku hassasiyetim hala var 5. Aya kadar devam ediyor benim. Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Eylul_53 Aras7676g malesef bu doğru değil 😂 ilk gebeliğimde erkekti bebeğim tam 9 ay boyunca ne yersem çıkarmıştım sanırım bünye meselesi
Rumeysayunus Aras7676g Öyle birşey ki koku ağır gelince kusmaya başlıyorum ☺️ Yoksa bulantı öyle kendi kendine gelmiyor her ağır kokudan da huylanasım geliyor bazen mutfağımın kokusundan evime girmek istemiyorum 😅
Afrartis Aras7676g iki erkek bebeğe hamileyim, 20.haftamdayım hala günde 4-5 defa kusuyorum :) yani kusmanın bebeğin cinsiyetiyle vs alakası yok sanırım :)
SenaHifa minikturta benim o dönemlerde ne midemi bulandırdıysa hala kokusunu alır almaz midem bulanıyor. Maalesef çamaşır suyu soğan sarımsak 🤢
Rumeysayunus minikturta Benim de biraz hafiflese o kadar sevinicem ki dışarıdayken lokanta önünden geçemez oldum 😅
Rumeysayunus snevacimm biraz hafifler inşallah en istediğim bu şuan ☺️çok severek yediğim şeyleri görmek istemez oldum 🤷♀️
SenaHifa Rumeysayunus zofer diye bi ilaç var biraz pahalı ama bulantı için mükemmel bi ilaç onu kullan canım 5 dk içinde bulantı diye birşey kalmıyor ben o kadar bulantı yaşamama rağmen hiç istifa etmedim düşün
minikturta Rumeysayunus 20li haftalara gelince lokanta onundekileri severek koklamaya başlayıp nolur yemek yiyelim diyeceksin 😂😂 geçer güzelim şuan evet kritik bir dönem benimde 8. Haftada başladı herşey 12-14 arası hafifledi tamamen geçti diyemem ama büyük olasılıkla hafifledi az sabır 😍🥰💜
Rumeysayunus minikturta ay hadi inşallah sevindim şuan biraz sabır etmem gerek o zaman eşarpla ağzımı burnumu kapamaya devam şimdilik😂
Rumeysayunus minikturta maskeden bile geçiyor koku 😂 kat kat bişi olması gerek öyle rahatlıyorum bi de sevdiğim bi esans var onu da sürüyorum eşarbın üzerine 😂