Havva01 Selam kızlar az önce doktorumdan çıktım nst de sancı gözüküyormuş bu ne demek oluyor benim herhangi bi agrım sancım vs yok 🙄 Ağrın sancın olursa acil gel dedi olmazsa haftaya persembe tekrar gel dedi … Bilgisi olan varmı 🤔
LivaveLeyla Havva01 benim doğum sancım varken hissetmiyordum normal doğumda kıvranılan sancıyla güle oynaya sezeryana gitmiştim 36+2de doğum yaptım 32den itibaren sancılarım çıkıyordu serumlarla durduruluyordu
Sadu44 Havva01 kasılmalarınız olmus sancı ve kasılmalar başka aslında sancı kasılmayla birlikte duyulan ağrı sızı vs ben 6 cm açıklıga kadar sancı vs hissetmedim ama 6 dan sonra çok güzel sancı neymiş anladım😂 cihaz ağrıyı değil kasılmalarınızı ölçüyor benim bildiğim
Havva01 paradiseeeeee inanki bilmiyorum çıkan nst kağıdını da doktor hanıma vermiştim geri almayı unutmuşum
Nisa57 LivaveLeyla bebeğiniz küveze girdi mi bende 36.haftalık oldum da olası bi durumda insna herseyi düşünüyor
zeynepylmz Havva01 bende de çıktı canım ama ben hissetmiyordum dr ciğer geliştirici iğne yaptı serum ve iğnelerle sancıları durdurdu ama bakalım 🤷🏼♀️
LivaveLeyla Havva01 kalp ritmi yavaşlamaya başlamıştı bebeğimin 2 gün sonra spinal sezeryana alınmıştım bir nedeni yoktu ama
Sadu44 Havva01 acılma vs var mı dinlenin benim 33 lerde öyle oldu ilaçla durdurdular siz kaçıncı haftadasınız?