MihrbnGrbz3 27+2 ''yiz Hastane çantamı hazırlamaya başladım kıyafetleri makineye attım ne olur ne olmaz hazır olsun diye Kıyafetleri ütüledim dolaba astım Son haftalarda dahada ağırlaşıcağım için zor olur diye Sizce erken mi Yoksa iyi mi yaptım?
Minnosunannesiii MihrbnGrbz3 iyi yapmışsın ben 34te hazırladım herkes sin haftalar çok ağırlaştm diyo ama bende şükür öyle birşey olmadi ama oladabilirdi en iyisi önlemimizi önceden almak
depsizoo MihrbnGrbz3 deterjan falan alerji yapabiliyormuş kayınvalidem söyledi bizde elde yıkıcaz ama benim için daha erken tabiki
Arifcaninannesi MihrbnGrbz3 Bende yarin yapicam inslah 27+4 um 14 aylik oglum var ikimci gebeligim zorlanirim kokrusuyla hazirlicam inslah hem ne olur ne olmaz bir köşede duracak sonuçta
EymenAli21 MihrbnGrbz3 valla çok iyi yapmışsın canım bende 25haftalikda yaptım şuan 7 aydayiz okadsr zorlaniyorumki iyiki yapmışım diyorum Allah giymesini nasip etsin yavrularımızın inşallah hepimizinde 🤲😌
Dilek0809 MihrbnGrbz3 ben de 30 olmadan hazırlamayı düşünüyorum hazırda dursun açıkta olmadığı sürece kirlenme tozlanma olmaz
Gokceeeee-_ MihrbnGrbz3 Ben daha hazırlamadım 35+2 yiz herşey çok zor geliyor şuan bana 🤦🏼♀️çok geç kaldım sanırım ama perşembe günü doğum şeklim nasıl olucağı belli olursa hemen hazırlığa koşucam
Zeynep_18 MihrbnGrbz3 27+6 pazar günü hallettim bende o işi bi çantasını hazırlamak kaldı onda da kafam karışıyor eltimin gelmesini bekliyorum, bence tam zamanı 😊
MihrbnGrbz3 Zeynep_18 Evet canım erkenden hazırlamak en iyisi son haftalar ağırlaşırım hazırlamak zor gelir diye hazırladım ben☺️☺️
kubr_pak MihrbnGrbz3 Ben 33+2′yim daha hiç bi hazırlama yapmadım, bu hafta sonu yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum, geç kaldım sanırım biraz