kucuktosbik27 Deniz95 benim vardı zaten bence almanız şart sizin kontrolü hiç bırakmamanız lazım 2 nizin sağlığı için gene endişelenip tansiyonunuzu iyice yükseltmeyin tabi bol su içerekte dengeleyin vücudu
badecanisik Deniz95 bende yeni atlattm ve yüksek tansiyon çıktı koronadan sonraki muayenemde günde 3 kere ölç 9-14 ü geçmemesi lazm geçerse beni ara dedi doktorum. Koronanın yan etkisiymiş öyle dedi bana doktorum…
Hmsrqw badecanisik covid sonrası yüksek tansiyon meydana gelen çok kişi var hemşireyim 10 kişide 8 i yüksek tansiyon çıkıyor çok dikkat etmek gerek
kucuktosbik27 Deniz95 protein kaçağı falan yoksa sıkıntı yok ama tansiyon yüksekliği genel olarak sıkıntı normal zamanda düşük olmasıda sıkıntı kontrol etmek belli bi düzeyde tutmakta fayda var gene
Hmsrqw Gizem957 yediğiniz herşey tansiyonunuzu etkiler çünkü o yüzden birşey yemeden tansiyon ölçmek en sağlıklı sonucu verir
Hmsrqw Buket1906 gebelikte kullanabilen bi ilaç zaten dozunu doktorunuz ayarladığı sürece bir sıkıntı olmayacaktır. Kaldı ki yüksek tansiyon alfametten daha çok zararlıdır.
Buket1906 Hmsrqw teşekkür ederim doğru diyordunuz tansiyon illeti çok beter bişey inşallah kalıcı kalmaz 🤲
Hmsrqw Buket1906 inşallah inşallah 🥰 gene de çok dikkat edin ekmeği minimuma ve tuzu tamamen çıkarın önlem için çıkaramıyosanız da azaltın mesela zeytin en tuzlu kahvaltılıktır tüketmemeye çalışın 🥰
Buket1906 Hmsrqw canım benim 2 3 defa yüksek çıktı ilaç verdiler hemen önlem amaçlı bende ondan korktum ya yoksa tansiyonum boşuna mı içiyorum diye
Hmsrqw Buket1906 tamam okudum canım bi an unutmuştum. Bana yüksek gibi geldi ama hamilelikte ilaç dozajlarını farklı mı ayarlarlar bilemiyorum doktorundan pek emin olamadıysan değiştir istersen hatta tedbir amaçlı bi doktorla daha görüşebilirsin
Buket1906 Hmsrqw valla canım baya oldu içeli ama hiç gitmedim başka doktora inşallah Bi sıkıntı yaratmaz 😪
Hmsrqw Buket1906 yaratmaz canım yaratmaz inşalla stres yapma sakin kal kafana çok takma bunlar o ilaçtan daha tehlikeli beneğimiz psikolojimizden çok çabuk etkileniyo 😊