132025 soyle anlatayım.anlayacagin şekilde . Hamileliğimi öğrendikten sonra ikinci ayında gittim Sağlık Ocağı bilgilerimi değiştirmek için Çünkü farklı bir yerdeydim daha önceden bilgilerim kayıt olunduktan sonra ebe çağırdı gittim gebelikle ilgili bilgiler verdi Kalp atışını dinledik 3 ayımda rahatsızlandım için o ay gitmedim 3 ayın sonu Yani bir hafta önce 4 aya girmeden hemen önce aradı gel dedi ikili test sonuçlarında aldım Gittim Kalp atışını dinledik rahatsızlığın var mı diye sordu Ben de Doktorum Geçen hafta kan ve idrar testi yaptık küçük bir enfeksiyon vardı ilaç kullandım geçti mi geçmedi mi bilmiyorum dedim yani sen test vermeyecek olsan dahi Ebenin seni her ay arayıp ya da mesaj atıp gel demesi gerekiyor benim ebem beni bu şekilde bilgilendiriyor her ay gideceğim Bana bilgilendirme yapacak Kalp atışını dinleyeceğiz kullandığım vitaminlere falan onları yazıyor kaydediyor u şekilde oluyor İlla testi vermek için gittiğinde dinlemiyorsun yani onu arayıp ya da numarası yoksa birebir gidip Ben böyle böyle dinlemek istiyorum şüpheleniyorum da diyebilirsin seni kapıdan kova mazlar. Sadece benim ebem aşı işlemleri olduğu için öğlen 11′e kadar bir de üçten sonra çağırıyor Ben de hangi vakit müsaitse o zaman gidiyorum