Mom040 EmineYavuzhan1 Ya bir anne eşiyle anlaştıysa çocuğunun ismini istediği herhangi bir isim koyabilir. Burada atarlanmalarına şaşırdım ve güldüm. :)
132025 Btnc1903 benim oğlum var Yaser emir adı Yaser bereket bolluk demek anlamı hoşuma gitmişti zamanla kulağımda alıştı yine erkek olursa Göktuğ aklımda olan isimlerden ama ben onun çocuğunun adı şu bu diye takılmam hayatta beğendiysen koyarım
Mom040 EmineYavuzhan1 Sizin için söylemedim, postu açan arkadaş duyulmamış isim istemiş ama karşılığında İngiltere prensi mi niye duyulmamış olsun diye atarlanmışlar ya onlara dedim. :)
EmineYavuzhan1 Mom040 Duyulmamış istemesi gayet normal canım bende eşte dosta tanıdıkta olan isimleri koymayı düşünmüyorum o yüzden hak veriyorum postu açan arkadaşa 🥰
Btnc1903 EmineYavuzhan1 hay Allah razı olsun bacım ya bu kadar abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyordum açarken hem yeni isimler duyarız hem de muhabbet olur demiştim bende şaşırdım böyle bir şey duyunca
Eligulu Mom040 yani onlar bile ay duyulmamis olsun demiyor bizimkiler vay anam vay illa da duyulmamış olsun. Böyle dye diye çoluk çocuğa saçma sapan isim koymayan kalmadı
Tubacaa Eligulu niye İngiltere prensi değil diye duyulmamış isme layık değil mi? Onları bizden özel kılan ne? Annesi istediği koysun.
Maece Btnc1903 Erkek olursa Ali Nejat koyacağım ben. Hasan Ali isminin de uyumunu çok seviyorum 🌺 Daha tek ve modern istiyorsanız Uygar veya Uras da olabilir 🎈
uykusuz1parol Btnc1903 Bu zamana kadar bi kiside duyduğum isimdi Noker Han birlikte çalıştığım bi kalp damarcının adıydi ve kulağima çok hoş geliyordu