_Aysgll_ Jiy_muz ben şuan 8 haftaligim sabahları öğürerek kalkıyorum . Gün içinde sürekli mide bulantısı ula uğraşıyorum.. Çok istedim tutmayı ama halim izim vermiyo suan. Kazaya bırakıcam Rabbim kabul eder inşallah
Nesityyy Jiy_muz valla canım biz 9+5 haftaligiz doktor değer kontrole 4 mayısta çağırdı.. ozaman hesapima göre 13 haftalik olcaz.. dün post açtım 11-14 haftalık yapiliyo.. acaba geç mi kalmış olcam bilmiyorum 🤷♀️
ilkannelikkk Jiy_muz 32+6 yız 🐣 Niyetlendim bakalım bu gün sorun yaşamazsam diğer günler de devam edicem. Sonradan tutmak gerçekten çok zor ramazan ruhunu yaşamak bambaşka 💐
Jiy_muz ilkannelikkk valla öyle Ramazan bir başka oluyor gerçekten allah yardımcın olsun inşallah cnm 🙏🏻
Zehra51 Emineqtakan rabbim şifa versin 10+2 yim bende bugün kendimi iyi hissttm niyetledm şükür şuan için çok iyiyim rabbim daim ettrsn size de çok geçmiş olsn🥰
MKrasnic Medine_25 31+5 , haftalarımız yakınmış. Ben de niyetliyim Allah kabul etsin inşallah. Hiç olmazsa üç beş gün tutsam bile iyidir diyorum. Allah hepimize kolaylık versin 🥰
Merve50 Jiy_muz 30+6 haftalığım çok şükür niyetliyim rabbimin de izniyle hepsini tutmayı çok istiyorum 🥰🤲🏻
Asdghh Medine_25 bende aynı 34+4 deyım niyetliyim Allah kabul ederse şuanlık iyi gidiyo siz sordunuz mu acaba doktorunuza
Medine_25 Asdghh Sormadım ama bence insan dayanabiliyorsa tutabilir zaten dayanamazsak eziyet etmeye gerek yok Rabbim imkan tanıyor.Sukurler olsun şimdilik de iyi gidiyor🥰
ilkannelikkk Asdghh sormadım her şey yolunda gidiyor çok şükür riskim yok tansiyonum şekerim de yerinde kendimi de iyi hissedersem neden olmasın 💐 zorlandığımı hissettiğim an bırakırım mecbur değiliz ama denemeye de değer