Leylagursoy Merhaba Kizlar,,, ben şu an 6+2yim ve mide bulantısından duramıyorum…. Siz bu durumda ne yapıyordunuz, ağzıma birsey aldığımda 2,3 dakika sonra çıkarıyorum maalesef Öneriniz varsa, seve seve yazın ❤️❤️
Dilekcnkn Leylagursoy prilam dr var uyku yapıyor ben evde çocuklar var diye içemiyorum ama mide bulantısını kesiyor sabah kalktığında kraker leblebi soğuk meyve tarzında birşeyler yemeyi dene onlarda kesiyor ben sade su içemiyorum su olarakta limonlu tercih ediyorum☺️
Asli1108_ Leylagursoy doktorum prilam dr bulantı ıcın hıcbır ıse yaramadı yanı bende yaramadı. Ne yesem kustum. Tuzlu cubuklar faln yıyordum ama bulancagı varsa kusucaksam eger onlar bıle fayda etmedı. Ekşi seyler rahatlatıyordu bıraz. Limon yerdim ıyı gelırdı. Allah yardımcımız olsun. Kusma bulantı felaket bısey.
Busra_kr Leylagursoy geçmiş olsun 🥺malesef benimde o haftalarda başlamıştı bulantılarım.Kokulara aşırı duyarlılık yemek kokusunu duyar duymaz afedersin istiğfar ediyorum hala da devam ediyor bulantılarım için doktor prilam verdi fakat beni pek fazla etkilemedi 😐
Leylagursoy Dilekcnkn evet çok kötü ya, Uyku yapması daha da kötü çünkü çalışıyorum.. o da zor olur tabi.. 🤭
Leylagursoy Asli1108_ Amin insallah, aç değilim desem yalan olur… 🥺 Git gide de artıyor maalesef bulantılarım.. dedigin gibi bende bi limon felan deneyim olmazsa ☺️
Senay1 Leylagursoy Onzyd 4 mg Bana bu ilaç işe yardı mide bulantım da ne yesem kusatdum devlet karsılamıyor ama iyi geldi 21 haftalığım hala kullanıyorum kullanmadığım gün kusuyorum
SemaAtalau Doktora söyledim prilam yazdı ama hiç fayda etmedi ondan sonra acillik oldum acildeki doktor mide şurubu yazdı çok şükür şurup sayesinde kesildi