Umutduru Kızlar dün post açmıştım.Adetim 6 gun gecikti.Kan sonucum 4.6 çıkmış.Çatlatma iğnesi vuruldum.Ama 3.gününü değerlendirebildik.Eğer o günden hamile kaldıysam bugun 16.günü.Hicbirsey anlamadim.Hamelelik var mi yok mu nolur bilgisi olan yazsın
bigunanneolucak Umutduru çok kritik bi sayı cıkmış , ama yarın bidaha ver artarsa gebeliktir. Ama 16.gün için cok az bi değer. Herşeyee acık bi deger cıkmış hakkında hayırlısı olsun 🤗
Selviinurr Umutduru bende catlatma iğnesi sonrasında hamile kaldım ama benim 60 güne yakın ne kanda ne testte hiç çıkmadı. Adet söktürücü bile kullanmıştım ben. Bence biraz daha bekle derim
Elbet-birgun-kavusacagiz Umutduru bu degere gore yok 5ve ustu gebelik sayiliyo. Iki gun sonra tekrar verin
bigunanneolucak Umutduru yarın tekrar verince belli olur🤗 daha sonra ilişki yaşadıysan belkide yenidir
Umutduru Selviinurr normalde hiç olmasaydi 0.1 falan çikardi cuma akşami normal testte de cok çok silik çıkmıştı.İnşallah hamillelik vardir
Selviinurr Umutduru benim 1.26 / 2.26 gibi değerler çıkıyordu ama 5 üstü olmadığı için kabul görmüyorduk biz
Silvergirl Umutduru çatlatma iğnesiyle alınan kimyasaldan beta yükselir. Düşük bi değer ama emin olmak için 48 saat sonra aynı yerden kan verin. hayırlıısı olsun🙏
Selviinurr Miranmiray yok hayır adet olmadım. 60 güne yaklaştıydi. Hatta benim tam günüm bile belli değildi bebeğin gelişimine göre ultrasona göre Bi tarih yazdık
Miranmiray Umutduru üzüldüm Allah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bir bebek nasip etsin 8nsallah
Miranmiray Umutduru bende adetten 6 gün önce kan verdim değer 1.2 çıktı ama bilemedim belki erken verdiğim için düşüktür diyorum adet günüm gelince tekrar evde test yapicam ama bakalım ne olacak hayırlısı olsun